Tyttöjen syntymäpäivät Pomp De Lux -mekoissa

4. marraskuuta 2015


Hyvää huomenta keskiviikkoaamuun!

Lokakuun lopussa vietettiin tyttöjeni yhteisiä syntymäpäiviä heidän pienten ystävien kesken. Lauantaina oli virallinen päivä nuoremmalle tytölle ja seuraavana viikonloppuna oli vanhemman tytön virallinen syntymäpäivä. Molemmat tytöt odottivat näitä syntymäpäiviä ja niin myös äitikin. Tyttöni kyselivät syntymäpäivien perään kuukauden verran ja vihdoinkin ensimmäisten juhlien aika koitti. Päätin jo aikaisemmin järjestäväni tänä vuonna kahdet eri syntymäpäiväjuhlat. Toiset kavereille ja tyttöjen ystäville ja toiset juhlat sukulaisille. Viime vuonna kokeilin ensimmäistä kertaa järjestää yhteissyntymäpäivät kaikille vieraille yhteisesti ja oli se kyllä sellaista härdelliä. Tänä vuonna päätin kokeilla juhlien jakoa kahdelle eri viikonlopulle ja se toimi kyllä loistavasti. Tytöt saivat päälleen mustan ja burgundyn väriset Pomp De Luxin prinsessamekot ja äiti edusti ja puuhaili ihan perusmekossa.


Tyttöni olivat erittäin innoissaan juhlista ja eivät oikein millään jaksaneet odottaa kavereiden saapumista. Kun kello koitti kolme ja ystävät vihdoinkin saapuivat paikalle, ottivat kaikki vieraat ja lapset ilon irti. Tarjolla oli paljon herkkuja lasten ehdoilla, eli perus karkkia, sipsiä ja jätskiä. Myös kakku tuli tänä vuonna leivottua, jotta tytöt pääsivät puhaltamaan kynttilät. Kakkuna tänä vuonna oli vaahtokarkkikakku, josta aikaisemmin postasinkin reseptin.

Kiitos siis kaikille ihanille ja rakkaille ystäville onnistuneista juhlista! Syntymäpäiväsankarit olivat erittäin iloisia ja menivät illalla hyvin väsyneinä nukkumaan uudet lelut kainalossa. Nukahtaminen samantien oli taattu, niin rankka päivä oli takana. Vanhempi tyttöni alkoi jo nuokkua iltapalapöydässä, joten siirryimme suoraan iltapalalta sänkyyn.


1 kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.