Valkoinen adventtikynttiläasetelma esille

15. marraskuuta 2015


Oikein kaunista sunnuntaiaamua kaikille!

Meillä on ollut oikein mukava viikonloppu tyttöjen kanssa takana, kun olemme koko viikonlopun puuhastellut kaikkia jouluisia juttuja muiden askareiden lisäksi. Säät eivät ole jouluiset, mutta viikonloppu hyödynnettiin hienosti valmistamalla joulukortteja. Meillä piti olla parhaan ystäväni lasten syntymäpäivät, mutta ne siirtyivät hieman eteenpäin. Tämä syksy on kyllä mahtavaa juhlan aikaa ja melkein jokaisena viikonloppuna on jonkinlaista rientoa ja juhlaa tiedossa. 

Viikonlopun aikana olen myös kerennyt hieman valmistella joulua kotiini ja kokosin tämän vuoden adventtikalenterin olohuoneeseen valkoisen rahin päälle. Asetin valkoiset Riviera Maisonin adventtikynttilät hopeisen tarjottimen päälle ja asetelmaan lisäsin valkoglitterisen kukan, hopean väristä helminauhaa ja irtotimantteja. Mitään muuta adventtikynttiläasetelma ei oikeastaan tarvitsekaan. Kahden viikon päästä ensimmäisen kynttilän pääsee vihdoinkin sytyttämään. Kuvauksen ajaksi sytytin kaikki kynttilät palamaan, jotta kaunis tunnelma välittyisi myös kuvien kautta. Myös tyttöni ovat innostuneet sisustamisesta ja askartelusta niin, että ovat koko ajan mukanani seuraamassa ja auttamassa. Nytkin helminauhan lisääminen tarjottimelle oli hassunhauskaa sekä vanhemman että nuoremman tytön mielestä. Yhdessä saimme soman hopeavalkoisen asetelman tehtyä ja nyt se koristaa meidän olohuoneen rahia.


Oikein mukavaa sunnuntain jatkoa teille murut! Nautitaan yhdessä tästä marraskuun puolestavälistä täysillä.


2 kommenttia

  1. Teillä on kyllä aina niin kaunista! <3 Toivon niin kovasti, ettet loptteisi tätä blogia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Katsotaan mitä ensi vuosi tuo tullessaan. Tiedän sen olevan hyvin lupaava ;)

      Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.