Alennusmyyntien bongauksia ja tilauksia

28. joulukuuta 2015


Hyvää huomenta joulukuun viimeiseen viikkoon ja oikeastaan tämän vuoden viimeiseen. Alennusmyynnit on joulun jälkeen ja jo ennen joulua lähtenyt kovalla vauhdilla liikkeelle. Joka vuosi alennusprosentit on alussa hyvin maltilliset ja kiihtyvät pikkuhiljaa. Parhaimmat löydöt viedään päältä jo pienillä prosenteilla. Itsellänikin on tarkoitus alennusmyynteihin osallistua, mutta vain netin kautta. Itse en vain jaksa lähteä kauppoihin pyörimään väen paljouteen ja katselemaan jos vaikka jotain löytyisi. Mielummin istahdan sohvalle lämpimän viltin alle, keitän kupillisen teetä ja otan tietokoneen syliin tutkiskellakseni kaikki mahdolliset nettikaupat läpi. Tänä vuonna iskin heti kiinni lastenvaatekauppoihin, koska tyttömme kasvavat sellaista vauhtia, että vaatetarve kasvaa koko ajan. Onneksi tytöt ovat syntyneet kummatkin ihan samaan aikaan vuodesta ja ovat saman kokoisia aina samaan aikaan vuodesta. Nuorempi tyttö kulkee ihan samoissa mitoissa mitä isosisko kulki edellisenä vuonna, joten onneksi ei tarvitse ostaa montaa eri kokoa. Olen joka vuosi ostanut alennusmyyneistä seuraavan talven toppavaatteet valmiiksi ja tälläkin kertaa ajattelin niin tehdä.

Sisustusrintamalla mitään suuria tarpeita ei ole oman kodin kohdalla, mutta kaikkea kivaa sitä on kyllä alennusmyynteihin ilmestynyt. Naapurikaupunkimme sisustusliike on ainoa poikkeus, jossa vierailen alennusmyynneissä ihan paikan päällä. Heidän myymälästä joka vuosi tekee joulun jälkeisissä aleissa niin upeita löytöjä edulliseen hintaan, että joka vuosi myymälään on raahauduttava paksun kukkaron kanssa. Mutta tänä vuonna nettikaupoissakin on jo nyt ollut vaikka mitä kivaa alennuksilla ja ajattelinkin tänne blogin puolelle kerätä omia alennusmyyntien suosikeita yhteen.

Kartell Moon-kulho, Casa Stockmann säilytyskori, (Stockmann) Riviera Maisonin tyyny, viltti ja tähtikynttelikkö (Millan Putiikista)

Mini Rodinin haalari, Gugguun Acer-mekko, Gugguu Huppari, Gugguu Tricoo pants.

Meille kotiutuu aleista nämä lasten tuotteet. Miltäs teidän alelöydöt näyttää?Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.