Jouluisia keittiökuvia

26. joulukuuta 2015


Oikein mukavaa Tapaninpäivää ja huomenta! Onko sitä herätty aamuun masut ihan täynnä jouluherkuista ja -ruoista? Itsellä ainakin on hieman turvotusta havaittavissa ja aamulla herättäessä ei ollut yhtään nälkä. Aamupala tuli silti syötyä aamuvarhaisessa ja salille ponkaistua, jotta kiristävä tunne vatsalla häviäisi taas. Tänään nimittäin palataan normaaliin ruokavalioon, nyt kun pari päivää tuli kaikenlaista herkkua nautittua. Se on jännä, että oma elimistö tottuu tiettyyn ruoka-aineisiin ja terveelliseen elämäntapaan. Kun yhden päivän syöt jotain normaalista poikkeavaa, kertoo elimistö oman mielipiteensä melkein samantien. Vatsani on siis esittänyt vastalauseen ja minä sitä kuuntelen, heh!

Olen nyt joulukuussa saanut paljon toiveita, että esittelisin meidän kodin keittiötä pitkästä aikaa. No mutta sehän passaa oikein hyvin. Moni on toivonut näkevänsä millaiselta keittiö arkena näyttää, kun tasoilla on tavaraa ja asioita mitä normaalisti tasolla säilytän. Tästä innostuneena kuvasin meidän keittiötä juuri sellaisena miltä se meillä tällä hetkellä näyttää. Tasoilta löytyy vaikka minkälaista tavaraa ja mitään en niiltä poistanut kuvauksen ajaksi. Eli kuvista löytyy joulukoristeita, omatekemää mysliä purkitettuna Pentikin lasiseen purkkiin, lasista hurrikaania, suklaata ja vaikka mitä. Yleensä sisustusbloggaajien keittiökuvat on niin siistittyjä ja kaikki turha on poimittu kuvausten ajaksi pois.

Eli tältä meidän keittiö tällä hetkellä aamuauringon noustessa näyttää.
Mukavaa Tapaninpäivän jatkoa teille ihanat!


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.