Joulukuusi koristeltuna ja 3 yötä jouluun

21. joulukuuta 2015


Oikein kaunista huomenta jouluaatto-viikkoon!

Tästä se alkaa, maailman paras viikko vuodesta. Ei stressiä, pelkkää oloilua ja nautiskelua. Hyvää ruokaa, hyvää juomaa ja vielä ihanempaa tunnelmaa. Osakaa ihmiset nauttia tästä viikosta ja ottakaa kaikki irti. Itse työskentelen vielä nämä muutamat päivät ennen joulua ja jouluaaton aattoiltana työnnän kaikki työasiat pois mielestä ja antaudun joulumoodiin ja lämpimään tunnelmaan.

Lämpimästä tunnelmasta on hyvä siirtyä toiseen yhtä kauniiseen asiaan, eli meidän perheen tämän vuoden joulukuuseen. Kuusi kannettiin sisälle ja annettiin hetki olla ihan rauhassa, ennen kuin koristelu aloitettiin. Tyttömme olivat kyllä niin innoissaan kuusesta, että piti ihan omiin muistoihin ottaa hieman videokuvaa, jota voi sitten muutaman vuoden päästä kyynel silmässä katsoa ja muistella. Jokainen erityinen hetki on kyllä niin kannattavaa tallentaa videoksi, koska nyt kun jälkeenpäin on katsonut lapsistamme videoita vauva-ajasta, on ollut ilo muistella niitä tiettyjä herkkiä hetkiä. Perjantaina me loimme uuden herkän hetken, kun kuusi saapui ja koristelaatikkoa aloimme purkaa. Viime jouluna meillä oli täysikokoinen kuusi, mutta tänä vuonna teimme pienen poikkeuksen edellisvuodesta ja hankimme hieman pienemmän joulukuusen, joka olisi helpompi tyttöjen toimesta koristella. Koristelimme joulukuusen aika vähäisillä koristeilla. On se kyllä niin kaunis ja erilainen kuin normaali iso kuusi. Asetin pienen kuusen lopuksi vielä korin sisään, valot päälle ja joulun taika oli valmis!1 kommentti

  1. Meillä on aina kaksi joulukuusta. Virallinen äidin kuusi ja oma sitten lapsille jota saa koristella omalla tavalla=> värikäs. Hyvää joulua!

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.