Joulun lahjavinkki: Orthexin GastroMax-rasiat

11. joulukuuta 2015Hyvää huomenta joulukuiseen aamuun!

Viime viikolla minulla iski kova tarve siivota koko kotimme kirjaimellisesti lattiasta kattoon. Joulusiivous tuli siis toteutettua ajoissa. Tämä siivousinto johtui siitä, että omat hermot meinasi kirjaimellisesti palaa oman keittiön kaappeihin ja niiden sotkuisuuteen. Normaalisti olen todella järjestelmällinen ja siisti ihminen, mutta keittiömme kaapit oli päässyt ihan valloilleen ja olivat täysin pommin jäljiltä. Tästä järkytyksestä ja harmituksesta tulistuneena päätin tyhjentää kaikki keittiömme kaapit ja samalla tehdä inventaariota kaikista kaapeissa majailevista asioista ja astioista. Suurimman harmituksen aiheutti juuri ne kaapit, joissa säilytettiin elintarvikkeita ja ovat jokapäiväisessä käytössä. Nämä kaapit oli sisällöltään aivan sikinsokin eikä niissä ollut mitään järkeä. Ruokaa ja mausteita oli kaatunut kaappien sisällä, kun pussit ja elintarvikepakkaukset oli kaatuillut kaapeissa, muruja oli joka paikassa ja kaapit oli todella häiritsevät.

Niinpä päätinkin tarttua kaappien sisältöihin kiinni ja pistää ne uusiksi Orthexin kannustamana. Kuivakaappi sai siis täysin uuden ilmeen, kun otin kaikki elintarvikkeet pois kaapista ja pistin kaapin ulkonäön uusiksi. Tähän uudistamiseen auttoi Orthexin GastroMax-rasiat, joiden sisälle sain sijoitettua usein käytettävät kuivat elintarvikkeet ja mausteet. GastroMax­rasiat tarjoavat ilmatiiviin ja modulaarisen säilytysratkaisun sekä kuiva­aineille että jääkaappiin. Kaikki rasiat pinoutuvat kätevästi päällekkäin ja säästävät näin hyllytilaa. Ilmatiivis kansi suojaa sisältöä kosteudelta, hajuilta, pölyltä ja ötököiltä. Kuivasäilytykseen tarkoitetut GastroMax-keittiörasiat (0,8– 3,5 l) sopivat mm. sokerille, pähkinöille, pastalle, puurohiutaleille, muroille ja jauhoille. Rasioissa ruoka-aineet pysyvät parempina ja keittiö siistimpänä, kun sinun ei enää tarvitse huolehtia esimerkiksi kaapin pohjalle valuneista jauhoista. Keittiörasiat ovat konepesun kestäviä. GastroMax-jääkaappirasiat (0,6 l ja 1 l) toimivat hyvin myös eväsrasioina. Pakkaa niihin vaikka edellisen päivän illallinen ja ota se mukaasi töihin lounaaksi. Rasiat ovat konepesun, mikron ja pakastuksen kestäviä.


Tyhjensin siis kaikki pahvisten elintarvikepakkauksien sisällöt näihin käteviin, läpinäkyviin säilytysrasioihin. Kyllä kaappiin tuli uusi ilme ja kaikki näyttää nyt niin paljon paremmalta. Rasiat on jo ollut käytössä ja ovat toimineet arjessa loistavasti. Tässä vielä kuvat kaapin sisällöstä ennen ja jälkeen siivouksen ja järjestelyn. Aika huomattava ero!

Nämä rasiat on kyllä erinomainen joululahjavinkki, jos oman keittiön kaapit on yhtä rempallaan ja sekaisin mitä ne itsellä oli. Kannattaa siis vierailla Orthexin sivuilla kurkkimassa eri kokoisia säilytysrasioita. Meidän säilytyspurkit ovat 0,8l , 1,6l ja 3,5l kokoisia.


*Toteutettu yhteistyössä Orthexin kanssa*

4 kommenttia

 1. Vau!! Ihan mahtava muutos ja tuli lisätilaakin ja selkeyttä. Kaapit menevät kyllä helposti sekaisin jos ei ole säilytyspurkkeja.
  Kuvat kertoo myös todella paljon. Itse hain muutettuamme jonkun aikaa tavaroiden ja ruokien paikkoja keittiössä, jotta tilasta tulisi käytännöllinen ja siisti :) Minua kiinnostaisi miten te olette tehneet ratkaisun, esim. missä säilytätte ruokailuvälineet, muoviastiat, kattilat, lautaset, mausteet... Hyvää viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin hyvin jatkaa tätä keittiö-sarjaa ja postata kaappien sisällöistä, jos se vaan lukijoita kiinnostaa :)

   Poista
 2. Miten merkkaat vanhenemispäiväykset noihin? En jos joku on loppumassa niin sekoitatko uutta ja vanhaa vai laitatko uuden odottamaan kunnes purkki on täysin tyhjä? Terv Evirafriikki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellä on tapana ostaa uutta vasta kun huomaan edellisen olevan loppu :D Meillä ei kauaa kuivat aineet purkeissa säily, koska kaikkia tulee käytettyä tasaisin välein. Mutta itse olen kiinnittänyt teipillä kylkeen.

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.