Joulutähdet ikkunaan

4. joulukuuta 2015


Heipsunkeiksun kaikille! 

Ollanko sitä jo aamusta ihan viikonlopputunnelmissa? Täällä paiskitaan vielä päivä etätöissä ja sen jälkeen olisi tarkoitus lähteä tyttöjen kanssa viikonloppuostoksille. Kaupassa käyminen on kyllä yksi päivän parhaista hetkistä. Itse kirjoitan kauppalistan aina valmiiksi ennen kauppaan menoa, koska nälkäisenä sitä alkaa lisäilemään kaikkea turhaa herkkua ostoskärryihin. Mitä kovempi nälkä, sitä huonompi hetki kaupassa on käydä. Itselläni on vielä kuukausi jäljellä liikuntavalmennusta ja siihen asti aion täysin noudattaa annettua ruokavaliota. Jouluaaton annan itselleni anteeksi ja sen jälkeen alkaa taas kunnon rääkki. Tänäänkin siis kauppalistalla on perus raejuusto, pähkinät, jauheliha, kasvikset ja rahka. Ja se ei harmita ollenkaan, päinvastoin.

Kun tuleva joulu lähestyy ja kaikki jouluherkut mielessä pyörii, on hyvä hetki lisätä joulutunnelmaa omaan kotiin laittamalla paperinen joulutähti ikkunaan. Viime vuonna asettelin kaksi joulutähteä olohuoneen kapeampiin sivuikkunoihin ja tänä vuonna ajattelin toteuttaa täysin saman toteutuksen.. Kyllä joulutähti ikkunassa tuo perinteistä joulun tunnelmaa kotiin ja valaisee kauniisti ohikulkijoita. Ennen olin niin joulutähtiä vastaan, mutta niin se ihminen ja mieli muuttuu. Nyt ei tulisi mieleenkään olla asettamatta kaunista tähteä ikkunaan. Oman mielipiteen vaihtamiseen on vaikuttanut varsinkin omien lasten saanti. Omassa lapsuuden kodissa laitettiin moneen ikkunaan joulutähdet, joten itsekin haluan tätä perinnettä jatkaa ja samalla omille lapsille sitä ohjata.Oikein kaunista marraskuista viikonloppua kaikille!


2 kommenttia

  1. Joulutähdet kuuluu kyllä jouluun - ja valoja ei täällä pimeässä vain voi olla liikaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä on niin pimeää, että sisällä kuvaaminen keskellä päivää voi tuntua isolta haasteelta. Valoa kansalle siis! :)

      Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.