Kaunis amaryllis pöydällä

2. joulukuuta 2015


Oikein kaunista joulukuun toista päivää!

Joulukuu on vihdoinkin käynnissä. Olettehan nauttineet jo näistä kahdesta päivästä? 22 päivää enää jouluaattoon, joululaulut myymälöissä, glögin tuoksu, piparien maku. Näistä kaikista elementeistä oma joulukuun viikko on käynnistynyt. Joka vuosi joulukuu on sujahtanut ohitse niin älyttömän nopeaa vauhtia, että tänä vuonna sitä panostaa joka ikiseen päivään erilailla. Viikonloppuna juhlistetaan itsenäistä Suomea ja sitä varten ajattelin jo tänään käydä kaupassa hankkimassa kaikkea erikoista naposteltavaa herkutteluhetkeä varten. Itse olen joka vuosi ollut kova Linnan juhlien katselija ja on todella mukava katsoa kaunista pukuloistoa. Naiset pukeutuneena kauniisiin mekkoihin, miehet komeina edustamassa ja mielenkiintoiset vieraat.

Olen miettinyt sitä asiaa, kun julkaisen postaukset aina aamuisin ja toivotan hyvää huomenet kaikille. Aika harva varmaan lukee postauksiani aamuisin, joten pitäisikö sitä hieman muuttaa tapoja ja tottumuksia. Jostain se on alunperin alkanut, että olen ottanut aamujulkaisut tavaksi. Pitäisikö vaihtaa ja alkaa julkaisemaan näitä postauksia aina iltaisin? Onkohan sillä mitään väliä? Itselleni se on vain muodostunut tavaksi aamuisin ennen töiden aloittamista. Jotenkin iltaisin tuntuu olevan niin monta rautaa tulessa, että illat tulee kyllä suhattua vaikka missä. Jos teillä lukijoilla on blogiin liittyen toiveita niin niitä saa aina esittää ja sähköpostia saa koska vain lähettää. Pyrin vastaamaan sähköposteihin niin nopeasti kuin vain mahdollista. Viime aikoina on tullut paljon ostotarjouksia eri sisustusjuttuja koskien ja muutamat kaupat on tullut tehtyä ihan sähköpostien välityksellä. Tällä hetkellä tavaratilanne alkaa olla mieleinen ja mitään suurta myytävää ei ole. Mutta sähköposteja on aina mukava lukea ja palautetta on aina mukava saada.

Palautteista ja julkaisuista on hyvä siirtyä tämän päivän postausaiheeseen. Tällä viikolla vierailin normaaliin tapaan paikallisessa ruokakaupassa ja silmäni väistämättä osuivat sisääntulon vieressä myytäviin joulukukkiin. Vielä ei ollut omassa mielessä käynyt joulukukkien hankinta, mutta nyt kun ne siinä oven vieressä olivat kauniisti esillä, ajattelin yhden napata kotiini. Tämän joulun ensimmäiseksi kotikukaksi valkoitui amaryllis. Myös valkoinen joulutähti olisi ollut kaunis valinta. Joulutähti on kaunis kukka, jota myydään kukkakaupoissa jo aika aikaisin. Muistan viime vuonna ostaneeni jouluisiin lehtikuvauksiin joulutähdet jo syyskuussa. Niitä sai tilattua suoraan paikalliselta kukkatilalta ja ne toimitettiin viikossa minulle. Muistan menneeni hyvin nöyränä ja huvittuneena kyselemään suuskuussa joulukukkien perään, mutta kukkien kasvattajalle tämä ei ollut mikään outo pyyntö.


Nyt kaunis amaryllis koristaa ruokailutilan ruokapöydällä. Amarylliksesta tulee kyllä niin jouluinen tunnelma koko kotiin ja tyttönikin totesivat kukan nähdessään, että "ihan kohta on joulu". No niinhän se on, alle kuukauden päästä jo. Ihanaa!


4 kommenttia

 1. Itse olen pitänyt siitä, kun kirjoittelet ja julkaiset aamuisin. On ollut tapana aina käydä kurkkaamassa blogiisi aamuvarhain! Mutta toisaalta ei sillä ole väliä, ihan miten itsellesi on parhain.
  Tykkään blogistasi todella paljon ja ihanaa kun saa taas lukea sun joulu aiheisia postauksia. Pitää mennä itsekkin ostamaan joulukukka, näyttää niin kivalta ja tuo tunnelmaa. Hyvää joulun odotusta teille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ja kiva kuulla, että tämä toimii hyvin näinkin :) Joulu on kyllä ihan parasta aikaa vuodesta ja melkein kaikki tulevat postaukset pakosti on jouluaiheisia näin jouluihmisenä.

   Ihanaa joulun odotusta sinnekin suunnalle! :)

   Poista
 2. Minäkin kurkin aamuisin tänne, että onko jotain tullu. ihana koti teillä ^^ Mukavaa joulukuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitten voin hyvin jatkaa tätä aamupostailua, kun se itsellekin hyvin toimii.

   Ihanaa joulun odotusta sinne suunnille!

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.