"Kiltti Joulupukki" - joululahjatoiveita 2015

18. joulukuuta 2015


Oikein kaunista perjantaita ja viimeistä viikonloppua ennen joulua! Jouluaatto on jo ensi viikolla. Kyllä sitä on jo niin odotettukin. Onneksi olen ollut hyvin toimelias ja hankkinut kaikkien rakkaiden joululahjat valmiiksi, paketoinut ne ja toimittanut ne jo ennakkoon lahjan saajien koteihin. Oman perheen joululahjat otan tietenkin mukaan vanhemmilleni, jossa vietämme tulevan jouluaaton. Mutta mites minun lahja? Joka vuosi olen ilahduttanut itseäni ja tänäkin vuonna olen ollut hyvin kiltti. Joululahjatoiveita ei ihan älytöntä määrää löydy, mutta jotain tiettyjä juttuja on tietenkin mielessä. Joka vuosi itsellä on ollut selvä visio ja tarve minkä joululahjan itselleni ostaisin, mutta tänä vuonna asiat on hieman erilailla. Oikeastaan tarvetta millekään materiaalille ei ole ja kaikista suurimpana toiveena joka ikinen päivä on perheen yhteinen aika. Jos sitä voisi toivoa lahjaksi, se olisi minun yksi ja ainoa joululahjatoiveeni. Perheen kanssa vietetty aika on nimittäin omasta mielestä parhaiten käytettyä aikaa. Omaa aikaa tietenkin pitää olla, mutta parhaat muistot syntyvät perheen kanssa.

Koska minulta toivottiin instagramin puolella lahjalistaa ihan konkreettisista asioista, lähdin sitä pitkän ajan pohdinnan jälkeen toteuttamaan. Aluksi itsellä ei tullut oikein mitään mieleen ja kauan piti miettiä mitä sitä voisi lahjaksi toivoa, mutta kyllä niitä juttuja sitten alkoi mieleen tulvia. Mihinkään juttuihin ei ole suurta tarvetta, mutta aina jotain pientä sitä voisi toivoa. Keräsin yhteen alla olevaan kollaasiin tämän vuoden toivelistani. Hyvin krominen kokoelma, vaikka juuri vähän aikaa totesin olevani jollain tavalla kyllästynyt kromiin. Mutta sieltä se vain aina mieleen tupsahtaa ja omaa silmää miellyttää vähissä määrin käytettynä.1. Yleiskone KitchenAid valkoinen
2. Riviera Maison Fairytale-maljakko koko L
3. Riviera Maison Berkeley naulakko
4. Rondo- lampunjalka Pentik
5. Riviera Maison Churchill Wine Table

Katsotaan kotiutuuko mitään näistä tälle kiltille äidille jouluaattona.


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.