Kolmas adventti

13. joulukuuta 2015


Oikein kaunista kolmatta adventtiaamua teille ihanat!

Tämä aamu on kyllä todella kaunis, jotenkin ihanan rauhallinen. On niin hiljaista, vielä pimeää ja ulkona näyttäisi olevan aika kylmä ilma. Oikein sopiva sää joulukuun viikonloppuun. Tänään meidän perheellä olisi tarkoitus mennä juhlimaan oman äitini nimipäiviä vanhempieni luokse. Samalla kahvittelemme tälle kauniille kolmannelle adventtisunnuntaille. Joulukuu on kulunut taas jälleen kerran nopeaa vauhtia, mutta itse olen nauttinut siitä täysin rinnoin joka ikinen päivä. Varsinkin nämä viikonloput on ihan parhainta aikaa joulun odotuksessa, koska silloin on eniten aikaa tehdä omien lasten kanssa kaikkia jouluisia asioita ja askarteluja. Tänäänkin olen jo valmiiksi ostanut piparitaikinaan tarvittavat ainekset, jotta voimme äitini nimipäiväjuhlien jälkeen ottaa aineet esille ja leipoa jouluaiheisia pipareita yhdessä. Katsotaan jääkö taikinaa paljon jäljelle, nimittäin itse ainakin rakastan raakaa piparitaikinaa. Minusta joulupipareiden valmistamisessa parasta on juuri piparitaikinan syönti.

Jouluun on enää alle 2 viikkoa aikaa ja itse olen jo kaikki asiat saanut hoidettua valmiiksi. Lahjat hankittu, pakattu ja omakin joululahja on jo hyvin hoidettu. Oma joulukukkakin on jo koristanut keittiön pöytää ja keittiön valkoista tasoa, nimittäin kaunis amaryllis senkuin kaunistuu ja kaunistuu päivä päivältä. Joulukukat on kyllä pitkäkestoisia kukkia verrattuna perus ruusukimppuihin. Pitäisikö sitä vielä hankkia kaunis joulutähti  ja asettaa olohuoneeseen tuomaan joulun tunnelmaa kotiini?


Oikein kaunista kolmatta adventtia teille kaikille.


2 kommenttia

  1. Oikein kaunista ja jouluista teillä! No jäikö sitä piparitaikinaa? ;) Oma herkku on musertaa yksi piparkakku vanhan ajan vaniljan makuiseen vaniljajäätelön sekaan. Saattaisinpa toimia hyvin taikinakin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi tuo vinkki kuulostaa erittäin herkulliselta! Itse tykkään ja kastaa piparkakkua kahviin. Taikinan syömisestä saa helposti vatsan kipeäksi, mitä taas pipareiden syömisestä ei saa ;)

      Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.