Mistä lisää energiaa elämään ja jaksamiseen?

14. joulukuuta 2015Oikein ihanaa maanantaista päivää ja uutta viikkoa. Joulu lähestyy ja samalla tämä vuosi lähenee loppua. Parin viikon päästä alkaa uusi vuosi 2016 ja se tuo mukanaan aika paljon muutoksia omassa elämässäni. Tämä vuosi on ollut todella raskas, nopeatempoinen ja jopa hieman uuvuttava. Paljon on tapahtunut, paljon asioita on tullut tehtyä ja suuria päätöksiä koettu. Energiaa on riittänyt koko vuoteen, mutta omien akkujen lataus olisi todella tarpeeseen. Nyt kun ensi vuosi koputtelee jo nurkan takana, on hyvä tarkistella omaa jaksamista ja energiatasoja. Pääsin mukaan Indiedaysin ja OPn yhteistyöhön, jonka myötä pääsin kokeilemaan ja mukaan uuden OPn Syke - vakuutuksen pilottivaiheeseen. Kyseessä on täysin uudenlainen vakuutuskonsepti, joka haastaa jokaisen meistä huolehtimaan omasta hyvinvoinnistaan - ja myös palkitsee siitä. Siinä yhdistyvät suomalaisten startup-yritysten hyvinvointiosaaminen, ja OPn tahtotila huolehtia asiakkaidensa hyvinvoinnista.

Omaksi hyvinvointiteemakseni valikoitui juuri energia jokapäiväisessä elämässäni ja sen kasvattaminen. Uusi vuosi on mukava aloittaa täysillä akuilla ja siihen pitäisi minun itseni ihan oikeasti panostaa. Ensi vuosi olisi kumminkin todella mukava kulkea täydellä energialla eteenpäin ja kesällä olisi mukava jäädä kesälomalle hyvällä mielellä. Siksi valitsin itselleni hyvinvointipalvelun nimeltään Laturi. Laturin tarkoitus on testaa omaa hyvinvointiasi. Energiatesti mittaa jaksamistasi ja hyvinvointiasi, ja innostaa aktiivisiin elämäntapoihin. Saat alennuksen vakuutusmaksustasi, jos parannat lähtötestisi tulosta seurantatesteissä.
Itselläni on tiedossa ensimmäinen testi ylihuomenna. Tarkoitukseni olisi vierailla Salus Pakilassa lähtötasotestissä, josta saan hyvinvointivinkkejä ja henkilökohtaisen Energiaindeksini. Itseäni kiinnosti tämä hyvinvointihaaste juuri mittausten ja teeman takia. Energiat hyppii tällä hetkellä katosta lattiaan. Olen jo kahden viikon ajan sairastellut pienen flunssan kourissa ja vihdoinkin siitä parantunut. Kahden tekemättömän viikon aikana energiaa pitäisi olla varastossa riittävästi ja testiä odotan jo mielenkiinnolla. Itse en voinut osallistua tulevaan energiatestiin juuri sairasteluiden takia, koska energiat ovat hyvin vähissä kipeänä. Siksi testin voi suorittaa vain terveenä.

Ideana tämä haaste kuulostaa erittäin mielenkiintoiselta, motivoivalta ja ehkä myös samalla haastavalta. Olen sitoutunut tähän Laturi- hyvinvointiteemaan 110% tarmolla ja toivonkin saavani paljon vinkkejä energian kasvattamiseen ihan perus arjessa. Viikonloppuisin on helppo rentoutua, koska silloin yleensä kiireet hellittää ja tekemistä voi järjestää mihin vain ja milloin vain. Viikolla kaikki energia kuluu töiden ja kodin pyörittämiseen. Ensiksi teet koko päivän töitä ja illan käytät lasten kanssa puuhaasteluun ja omiin harrastuksiin. Viikot kuluvat niin hurjaa vauhtia, että kaikki vinkit ylimääräisen energian varastoimiseen otetaan ilomielin vastaan.
Joskus energiat riittävät hassutteluun, kuten kuvauspäivänä hiukset sekaisin ja lähes meikittömänä. Aamu alkoi heräämisellä auringonpaisteeseen. Ehkä itsenikin pitäisi oppia lataamaan itseeni energiaa ihan arjen pienistä asioista, kuten kuvausaamun auringonpaisteesta ( mitä niin harvoin näin syksyisin/talvisin näkee).  Nehän ne on niitä asioita, mitkä auttavat sinua jaksamaan arjessa ja viikonloppuisin. Pitäisi oppia nauttimaan elämän hyvin pienistä iloista eikä asettaa hirveän suuria tavoitteita, jotka vievät energiaasi turhaan stressauksen takia. Itse ainakin toivon saavani tästä Laturi- hyvinvointipalvelusta mahdollisimman paljon ja saavani ihan konkreettisia asioita energioiden lataamiseen.

Myös teillä lukijoilla on mahdollisuus lähteä mukaan tähän hyvinvointihaasteeseen! OPn Syke haluaa kutsua kaikki teidät vakuutuksen pilottivaiheeseen edulliseen 15€ kuukausihintaan. Vakuutusturva kattaa pilotin aikana äkillisesti syntyvien vammojen hoidon Omasairaalassa, Helsingissä. Huomattavasti tavanomaista tapaturmavakuutusta laajemman OP Sykkeen vakuutusehdot mahtuvat älypuhelimen ruudulle, kun ne perinteisesti ovat vaatineet useamman paperiarkin. Jos asiakas loukkaa itsensä ja hänen tulee päästä lääkäriin, ei tarvita kuin yksi puhelinsoitto. Sen aikana varmistetaan, että vamman hoito kuuluu vakuutuksen piiriin, ja varataan aika Omasairaalaan tutkimuksiin. Asiakkaan ei tarvitse täyttää ensimmäistäkään korvaushakemusta, vaan Omasairaala laskuttaa kaikki kustannukset suoraan vakuutusyhtiöltä. Asiakkaan maksettavaksi ei jää minkäänlaista omavastuuta, eikä korvattavilla hoitokustannuksilla ole ylärajaa. OPn Syke -pilotti kestää vuoden 2016 toukokuun loppuun asti, ja vakuutuksen voi irtisanoa pilotin aikana milloin vain.

Oletko valmis haasteeseen?

*Toteutettu yhteistyössä Indiedaysin ja OPn kanssa*

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.