Neljäs adventti ja 4 päivää jouluun

20. joulukuuta 2015


Hyvää huomenta neljänteen ja viimeiseen adventtiin!

Oikeasti, 4 päivää jouluun enää. Sitä tuntee itsensä ihan pikkulapseksi laskiessaan päiviä jouluaattoon. Kyllä joulukuu on kulunut tänäkin vuonna nopeasti, vaikka itse päätin nauttia jokaisesta joulukuun päivästä ja pysähtyä tähän hetkeen. Joulu on ehdottomasti lempiaikaani vuodesta ja siksi jo syksyllä päätin panostaa jouluun erityisellä tavalla. Tyttömme odottavat jouluaattoa kuin kuuta nousevaa ja joulukuusikin kotiutui jo aikaisemmin sisälle asti. Samalla tekisi mieli asettaa jo paketoidut lahjat kuusen alle, mutta millä sitä sitten selittää joulupukin tuovan lahjoja jos ne ilmestyvät meidän kotiin jo ennen jouluaattoa? Paljon huomioitavaa ja mietittävää mitä sitä omille tytöille kertoo. Tätä se ihana vanhemmuus on, kun lapset on pieniä. Kieli pitää kyllä olla ihan keskellä suuta, varsinkin kun vanhemmalla tytöllä on alkanut kuuluisa kyselykausi "miksi?".

Tänään meillä onkin edessä pikkujoulut ja leikkitreffit parhaiden kavereideni ja heidän lasten kanssaan. On mukavaa saada taas vieraita meidän kotiin ja ihanaa, että lapset pääsevät leikkimään keskenään ja viettämään aikaa yhdessä. Myös me äidit olemme hyvin tyytyväisiä, kun pääsemme nauttimaan kupposen kahvia ja joulutorttuja mitä parhaassa seurassa. On tämä joulun aika ihanaa aikaa! Nyt onkin viimeinen hetki viettää pikkujouluja, koska jouluaattoon on enää 4 yötä.

Palataan huomenna asiaan, kun olemme joulukuusen saaneet valmiiksi ja kuvat otettua. Lopputulos on varmasti aika ihana!


Oikein kaunista sunnuntain jatkoa ja nauttikaamme ihanasta, viimeisestä adventtisunnuntaista,


2 kommenttia

  1. Moikka! Mistä noi ihanat kynttilänjalat on mitkä on teidän ruokapöydällä? Aivan ihanat!!

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.