Pikkujoulujen mustavalkoinen asuvalinta

9. joulukuuta 2015


Oikein hyvää jouluista keskiviikkohuomenta!

Juhlakausi on tällä hetkellä kaikilla kovin päällänsä ja itsekin sitä tuli juhlittua sekä lauantaina että sunnuntaina itsenäistä Suomea oikein olan takaa. Lauantaina olimme illasta mukavalla itsenäisyyspäivän juhlaillallisella jo ennakkoon. Ilta oli todella upea ja mahtava, kiitos kaikille siitä! Sunnuntaina juhlistettiin tyttöjen ja lähiperheen kanssa Suomen itsenäisyyttä rauhallisessa ympäristössä herkkuja nauttien. Parina aikaisempana viikonloppuna on tullut perjantai ja lauantai vietettyä pikkujouluissa. Paljon on ollut juhlan aihetta marraskuussa ja tässä kuussa. Parin viikon päästä pääsemme juhlimaan jo vihdoinkin vuoden suurinta kohokohtaa ( ainakin omien tyttärien mielestä), eli rauhallista joulua. Ennen joulua on vielä omassa ohjelmassa yhdet pikkujoulut ja varmaan teilläkin voi olla niitä vielä edessä.

Itse vietin siis pari viikkoa sitten tyttöjen pikkujouluja parhaimpien ystävien seurassa. Teemamme oli "Ladies Christmas Party" ja oltiinhan me aika ladyja. Ruoka oli hyvää, juoma pirskahtelevaa ja kuplivaa ja seura tietenkin parasta mahdollista. Yhden illan aikana tuli kyllä naurettua taas niin paljon, että tämän vieläkin monet jutut naurattaa parin viikon takaa. Tälläisiä tyttöjen yhteisiä iltoja pitäisi kyllä järjestää useammin, vaikka joka toinen kuukausi.

Pikkujoulujen asuvalinta oli itselleni helppo. Vietimme siis juhlia meidän kotona, joten halusin pukeutua hyvin rennosti ja siististi. Yläosaksi valikoitui Lindexin valkoinen, silkkinen toppi ja alaosaksi Gina Tricot:n mustat, keinonahkaiset legginsit. Hyvin yksinkertainen ja simppeli asu. Kaapista olisi löytynyt paljettimekkoa, mutta ajattelin pukeutua rennommalla otteella. Ja niin oli muutkin tytöt, koska tämän vuoden teemaväreiksi olimme tietämättämme kaikki valinneet mustaa, valkoista tai mustavalkoista.


Kiitos parhaille tyttökavereille ihanista juhlista!2 kommenttia

  1. Upea asu ja niin ihana ja jouluinen tuo työtila :)

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.