Riviera Maisonin jättikokoinen Fairytale-maljakko

25. joulukuuta 2015


Ihanaa Joulupäivän aamua teille!

Toivottavasti joulu on sujunut rauhallisissa merkeissä ja masut on täynnä joulun herkkuja. Oma jouluaattoni oli todella mukava ja sujui erittäin rauhallisissa merkeissä perheen parissa. Pukki tuli tavattua, lahjat avattua ja kaikenlaisia hyviä herkkuja erittäin hyvällä omatunnolla nautittua.

Joskus Facebook voi olla ihan mahtava työväline löytöjen tekemiseen. En edes jaksa laskea kuinka moneen Facebook-kirppikseen ja -ryhmään itse kuulun. Joka päivä aika monessa kirppiksessä tulee käytyä, jos vaikka jotain etsimääni olisi laitettu myyntiin. Pääasiassa olen kova kuluttamaan Facebookin lastenvaatekirppiksiä, mutta myös sisustusaiheiset kirpputorit tulee aina välillä kurkattua. Oma ihastus Riviera Maison-tuotemerkkiä kohtaan on aika syvä ja muutamat vanhojen kokoelmien tuotteet on jäänyt välillä harmittamaan, kun niitä ei enää jälkeenpäin ole onnistunut mistään löytämään. Yksi hyvä esimerkki on Riviera Maisonin Chamberlain Hurricane, jota etsin melkein vuoden verran sitä mistään löytämättä. Loppujen lopuksi löysin kyseisen hurrikaanin sattumalta vierailessani Tampereella yhdessä sisustusliikeessä. Siellä hurrikaani majaili yhdessä kulmassa ihan yksin ja sen miettimättä minun kotiini kotiutin itselleni viime vuoden joululahjaksi.

Tänä vuonna aloitin oman unelmien joululahjan metsästyksen jo valehtelematta kesän jälkeen. Tai no olenhan tätä kappaletta etsiskellyt jo parin vuoden ajan, jos totta puhutaan. Kesän jälkeen aloitin aktiivisen etsinnän, koska edellisestä seuraamisesta ja etsimisestä oli pahasti into kadonnut. Hakusessa oli siis Riviera Maisonin Fairytale-maljakko L-koossa. Itse omistan yhden M-koon maljakon ja olen jo kauan halunut sen kaveriksi isompaa L-kokoa. Mistään en ole onnistunut sitä löytämään vaikka olen ostoilmoituksia laittanut vaikka minne. Vihdoin ja viimein lokakuun lopussa satuin aamulla vilkaisemaan Facebookiin, johon oli ilmestynyt juuri myynti-ilmoitus kyseisestä koosta. Hetkeäkään empimättä kommentoin julkaisua ja maljakko oli minun. Vähän alle kuukauden odottelun jälkeen maljakko kotiutui ja paketoin sen samantien joulupakettiin. Jouluaattoa oli ihana odottaa ja sieltä kauniista mustavalkoisesta paketista paljastui kaunis, krominen Fairytale-maljakko. Nyt se saa koristaa makuuhuoneen valkoista lipaston päällistä pitkän aikaa!2 kommenttia

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.