Timanttinen glamour-kattaus jouluksi

16. joulukuuta 2015


Oikein kaunista ja jouluista aamua! Tasan kahdeksan päivää jouluaattoon ja jännitys alkaa jo aatosta nousemaan. Jouluaatto on omasta mielestä vuoden yksi hienoimmista hetkistä, kun pääsee kaikkien rakkaiden seuraan viettämään aikaa maailman parhaimman ruoan ja juoman parissa. Jouluaatolla on niin suuri merkitys lapsille ja omat tyttöni ovat alkaneet joka aamu herättyään kysymään, josko tänään olisi jo jouluaatto. Vielä hetki pitää jaksaa odottaa joulupukkia ja hyviä herkkuja.

Tämä tarkoittaa sitä, että kahdeksan päivää aikaa myös suunnitella jouluaaton kattaus. Itse päätin sen joka vuotisena perinteenä toteuttaa jo ennakkoon. Pikkujoulujen kattauksesta sain todella paljon positiivista palautetta ja muutama lukija toivoi jos voisin toteuttaa lisää inspiroivia kattauksia. Niinpä tartuin tähän pyyntöön ja toteutin tulevan jouluaaton kattauksen valmiiksi. Tämä kattaus sisältää paljon kimalletta, timantteja ja kiiltoa. Kutsuinkin tätä teemalla "timanttinen glamour-kattaus jouluksi". Tästä siis hieman ideaa kaikkea kimaltelevaa rakastavalle. Hyvin yksinkertainen ja helppo toteuttaa. Meidän perheen tuleva joulupöytä tullaan kattamaan tänä vuonna tähän teemaan inspiroituneena.
Lautaset: Iittala
Aterimet: Fiskars
Lasit: Iittala
Tabletit: H&M Home
Lahjapaketit: Riviera Maison
Servetit: H&M
Servettirenkaat: H&M
Irtotimantit: H&M


Oikein mukavaa viikon jatkoa kaikille ja nautitaan tästä viikosta täysin rinnoin! Jouluaatto on jo ihan nurkan takana ja kohta päällimmäisenä mielessä.


7 kommenttia

 1. Todella kaunis kattaus. Ihanan herkkä ja samalla todella juhlava!

  VastaaPoista
 2. Mulla ei nyt ihan aukea tuo paketti..siis onko koriste?istutaan syömään niin mihin paketti laitetaan?:)

  VastaaPoista
 3. Hei!
  Ajatonta, Yksinkertaista & Kaunista.
  Tyyli OK ja minäkin tykkään ykisnkertaisista, selkeistä väreistä.

  Nautinnollisia Joulun valmistelujen päiviä....
  Hyvin Suunniteltu on puoliksi tehty. Peace....
  Kohta kaikki on valmiina ja pääsee Herkuttelemaan&Nauttimaan.
  HYMY

  VastaaPoista
 4. Psst, veitsen terä katetaan aina lautaseen päin! ;)
  Rauhallista joulun aikaa!

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.