Toinen adventti, hyvää itsenäisyyspäivää!

6. joulukuuta 2015


"Suomen itsenäisyyspäivä on Suomen kansallispäivä, jota vietetään 6. joulukuuta 1917 tapahtuneen itsenäistymisen kunniaksi. Itsenäistä Suomea edelsi Suomen suuriruhtinaskunta, joka oli itsehallinnollinen osa Venäjän keisarikuntaa. Suomessa itsenäisyyspäivä on rakenteeltaan hyvin perinteinen."

Itse kunnioitan ja tätä perinteistä päivää jokavuotisilla traditioilla. Meidän perinteisiin kuuluu viettää tämä päivä vanhempieni luona, rakkaimpien ihmisten luona. Heti aamusta matkaamme tyttöjen kanssa vanhempieni luokse, jotka asuvat ihan lähellä meitä, 3 kilometrin päässä. Vanhempieni luona nautiskelemme hyvistä herkuista, muiden sukulaisten seurasta ja kunnioitamme tätä sinivalkoista päivää. Itsenäisyyspäivä on ainakin itselleni todella merkittävä päivä, koska ilman itsenäistä Suomea meidän asiat ei olisi niin hyvin, kuin mitä ne nyt on. Itse voin ainakin todeta, että on todella onni syntyä Suomeen. Ilman sukulaistemme tarmoa ja sisua, asiat ei olisi niin hienosti mitä ne nyt on. Kiitos siis teille kaikille vanhemmille ihmisille, sotaveteraaneille ja kaikille sodassa kaatuneille! Tänään itse sytytän sinivalkoisen kynttilän teidän kunniaksi.

Itsenäisyyspäivän kunniaksi leivoimme tyttöjen kanssa koko suvulle jälleen kerran joulutorttuja ja koristelimme joulupiparit sinivalkoisilla koristeilla. Nämä herkut kun vielä pakataan kassiin, voi auton nokan suunnata kohti mamman ja papan kotia. Illaksi saavumme takaisin kotiin seuraamaan Linnan juhlia ja kaunista pukuloistoa. Ajattelimme tyttöjenkin kanssa hieman pukeutua hienommin illalla ja olla juhlahengessä mukana. Tytöt valitsivat päällensä balettimekot (äiti olisi laittanut jotain ihan muuta heille), mutta mekko kuin mekko, hih!Hyvää itsenäisyyspäivää!


2 kommenttia

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.