Valkoiset taljat Kartellin tuoleilla

7. joulukuuta 2015


Oikein kaunista itsenäisyyspäivän jälkeistä aamua ja joulukuun uutta viikkoa!

Itsenäisyyspäivää vietettiin rauhallisissa tunnelmissa vanhemmillani, niinkuin eilen jo kerroinkin. Illalla katselimme yhdessä tyttöjen kanssa Linnan juhlia. Valitettavasti meillä nuoremmalla tytöllä nousi eilen illalla kuume, joten itsenäisyyspäivää vietettiin illasta pientä potilasta hoitaen. Täytyy kyllä juhlista todeta ihan ääneen, että olipas jälleen kerran upeat juhlat. Viime vuonna en oikein löytänyt mitään suosikkipukeutujaa naisvieraista, mutta tänä vuonna oman huomion kiinnitti ehdottomasti Jenni Haukio. Todella yksinkertainen, kaunis ja upea puku kauniin naisen päällä. Puvun väri oli juuri sellainen mitä olisin itsenikin päällä nähnyt Linnan juhlissa käytettäväksi.

Nyt käynnistellään joulukuun uutta viikkoa ja olikin aika saada esille viimeiset jouluiset tekstiilit, eli valkoiset istuintaljat Kartellin Victoria Ghost-tuoleille. Täytyy myöntää, että taljat meinasi ihan unohtua kaapin pohjalle. Vähän aikaa sitten vietimme parhaiden ystävien kesken pikkujouluja minun kodissa ja silloin muistin ne vihdoinkin laittaa esille. Näiden taljojen päällä on todella mukava istua ja ne on hyvin helppohoitoiset. Hankin ne viime vuonna ja olen kyllä ollut todella tyytyväinen. Taljat on muotoiltu pyöreähköiksi, jolloin ne pysyvät kivasti paikallaan eivätkä heilu ja tipu tuolilta noustessa. Nahkapinta tarttuu hyvin muovisiin tuoleihin, jolloin taljat pysyvät luonnostaan paikallaan.Mukavaa maanantaita teille!


2 kommenttia

  1. Tosi kivasti sopii istuintaljat näin joulun aikaan! Ja muutenkin kivempi istua, jos tuolit ovat talvisin kylmät. :) Taas oikein onnistunut ja ihana kokonaisuus!

    VastaaPoista
  2. Ihana idea laittaa taljat tuoleille <3 Kaunis koti <3

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.