Alaston olo ilman joulukoristeita ja lukijakilpailut

24. tammikuuta 2016


Oikein hyvää huomenta tammikuiseen sunnuntaihin. 

Itselläni on huippu viikonloppu jo nyt takana, sillä eilen olimme sambaryhmämme kanssa esiintymässä jokavuotisissa talvikarnevaaleissa Vantaan Sokos Hotellissa. Meno oli kovaa ja samba soi kovaa korvissa ja sydämessä. Kyllä tämä harrastus on itselle niin tärkeä juttu, että ilman sambaamaista elämä voisi olla hieman tylsempää. Ensi kesän karnevaaleja jo niin odotellessa! Nyt eletään jo tammikuun loppua, joten äkkiäkö se kesäkuun toinen viikonloppu sieltä tulee jo vastaan näin hurjalla vauhdilla. Ihan pikkuisen kesä jo mielessä, mutta vielä hillitään. Kohta tietoomme pitäisi tulla kesän karnevaalien teemakin, joten pukujen suunnittelu ja työstäminen alkaa näillä näppäimillä.

Viikonlopun riennoista on mukava rauhoittua omaan rakkaaseen kotiin. Miten oma koti näyttääkin niin "tyhjältä" ja koristeettomalta joulun jälkeen. Kaikki joulutavarat ja -koristeet on pakattu takaisin kaappeihin odottamaan seuraavaa joulua, kuusi pääsi ulos jo heti joulun jälkeen ja kaikki jouluvalot sammutettu ja pakattu pois. Joulun jälkeen vähemmän koristeellinen koti tuntuu niin yksinkertaiselta ja niin paljon helpommin siivottavalta. Voi että minkä pölymäärän kaikki koriste-esineet kerääkään itseensä. Sama juttu oli, kun tuli aika heivaa joulukuusi takapihalle. Nimittäin niitä hitsin pimpulan havunneulasia oli sitten joka paikassa. Hauskasti löysin marraskuussa meidän valkoisen sohvan välistä vielä edellisvuoden joulukuusen neulasia. Niitä vaan putkahtelee joka paikasta vastaan ja ikävästi pistelevät jalan alla. Pitääköhän sitä taas toteuttaa oikein kunnollinen siivousurakka ja heittää kaikki takapihan terassille päiväksi tuulettumaan koviin pakkasiin? Tekisi todella hyvää meidän kodin tekstiileille. Voisiko sitä jo hieman suuntaa katseita kevääseen ja keväisiin tekstiileihin? Enpä taida vielä tuntiin. Mielummin hyppään takaisin pörröisen turkisviltin alle ja suljen silmäni pieneksi hetkeksi ennen kun lähdemme lapsien kanssa talviriehaan. Ensi viikolla luvassa keväisiä tekstiilejä ja pastellivärejä.

Hauskaa sunnuntaita kaikille! Huomenna kuullaan taas uusien juttujen parissa. Muistakaa käydä osallistumassa kahteen blogissani olevaan kilpailuun, vielä ehtii. Postauksiin pääsee tästä ja tästä.

2 kommenttia

  1. Minustakin koti tuntui jotenkin kaljulle kun siivosin joulua pois, joten jätin vielä ikkunatähdet pimeyttä valaisemaan :) Kohta nekin pitää ottaa pois ja tehdä tilaa keväälle. Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin sinulle. Kyllä tässä tarvii ottaa helppo keino käyttöön, eli panostaa tuoreisiin kukkiin, jotta saa hieman koristeellisuutta ja kivaa tunnelmaa kotiin.

      Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.