Gugguuta myös äidin päällä

29. tammikuuta 2016


Oikein rattoisaa huomenta tammikuun viimeiseen viikkoon ja perjantain aamuun!

Johan se kuukausi vie loppua kohden ja tammikuu alkaa olemaan kohta taas nipussa. Aika kuluu niin hurjaa vauhtia, että eihän tässä meinaa perässä pysyä. Ensi viikolla tulee myyntiin jo lastenvaatteiden osalta kevään ja kesän mallistoja, ja sitä pitäisi alkaa jo miettiä tulevaa kesää. Ihan ei helmikuussa vielä ole oikein kesäiset fiilikset, mutta joka vuosi tämä sama tilanne tulee samaan aikaan eteen. Eilen tuli ilta-aika käytettyä pohtiessa yhden lastenvaatemalliston ostoja. Sitten kun pitäisi vielä suunnilleen arvioida vanhemman tytön kokoa kesällä niin tulevat tilaukset tulee menemään varmasti sinnepäin ja kasvuvaraa vaatteissa on. Meneepähän samat vaatteet kauemmin päälle! Toivottavasti tästä kesästä tulisi oikein lämmin. Viime talvena hamstrasin kesävaatteita tytöillemme hurjan määrän ja olikohan ne viime kesänä heidän päällä ehkä 5 kertaa. Viime kesä oli niin kylmä ja sateinen, että paljoa ei tarvinnut tytöille kesämekkoja vilautella.

Talviseen pukeutumiseen ja fiiliksiin on hyvä palata, kun ajattelin esitellä normaalisti lastenvaatteista tunnetun Gugguun vaatteeita minun päälläni. Eräs lukijani bongasi nimittäin minut vime viikolla kuntoilukeskuksesta tämä huppari päällä ja kyseli sen perään. Kerroin hupparin olevan Gugguun aikuisten mallistosta ja siihen hän totesi, että ei tiennytkään merkin valmistavan myös naisille ja miehille vaatteita. Itse tilasin tämän burgundyn hupparin nopeiden joukossa Gugguun verkkokaupasta koossa XS ja saapumisesta asti se on vähintään kerran viikossa ollut itseni päällä. Huppari on todella mukavan tuntuinen ja itse tykkään hieman istuvimmista malleista. Siksi valitsin itselleni XS-koon.

Kiitos äiti jälleen kerran maailman parhaista villasukista!
Oikein mukavaa viikonloppua kaikille ja sunnuntaina kuullaan taas!


3 kommenttia

 1. Onko tuo Ikean Malm lipasto? Mitä sille on tapahtunut kun laatikot roikkuvat noin pahasti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lipasto on niin vanha, että se jatkaa seuraavaksi elämää kaatopaikalla. Sanoi siis itsensä irti palveluksesta ja muuttaa makuuhuoneesta pois.

   Poista
 2. Tosin kiva huppari <3 katselin kerran pojalle nuita Gugguun vaatteita, jumpsuitit varsinkin aivan ihania mutta en sitten raskinut tilata :/

  Ja itsellä ei ois kyllä tullu mieleenkään alkaa tähän jostain lipastosta kitisemään enkä ois edes huomannut koko asiaa.. Kaikkeen se pitää päästä heittämään ilkeitä kommentteja :(

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.