Makuuhuoneen romantiikkaa

10. tammikuuta 2016


Oikein mukavaa sunnuntaita!

Täällä on herätty jo aikaisin aamulla aamupalalle ja salille. Kello ei itsellä viikonloppuisin herätä, vaan heräämme yleensä siinä seitsemän aikaan. Itselläni on kyllä valitettavasti jäänyt sisäinen kello päälle ja ihan automaattisesti herään viiden jälkeen, niinkuin työpäivinä tulee tehtyä. Sitä viikonloppuisin joko saa unta uudelleen aikaisen heräämisen jälkeen tai ei. Jos vaihtoehto ei astuu kuvaan, tulee sitä noustua hyvin aikaisin ja hyödynnettyä aika ennen lasten heräämistä johonkin hyödylliseen tekemiseen. Tänäänkin kuntosalille meno on sitä oman ajan hyödyntämistä. Kun aloittaa aikaisin aamusta, saa sitä paljon enemmän itsestä irti ja kerkiää tekemään kaikkea kivaa tekemistä. Itse olen täysin aamuihminen ja herääminen ei tuota tuskaa. Illalla sitä alkaa jo kahdeksan aikaan väsyttämään ja kun tyttömme menevät kahdeksan aikaan nukkumaan, ottaa sitä tunniksi itselle aikaa sohvalla makoillen ennen nukkumaan menoa. Itse en voisi ajatella yökukkumisia ja pitkään valvomisia. Viikonloppuisinkin sitä tulee ihan viimeistään 23.00 aikaan mentyä nukkumaan, jotta aamulla jaksaa taas virkeänä herätä. Tyttömme ovat ja tottuneet arkipäivien päiväkotirytmiin ja tämän takia heräävät viikonloppuisin myös ihan viimeistään seitsemältä.

Nukkumisista ja heräilyistä on hyvä jatkaa makuuhuone-postauksella. Ajattelin näin tammikuun kunniaksi aloittaa makuuhuoneen sisustamisen hieman keväisen hempeillä väreillä näin keskellä talvea. Joskus sitä on vaan mukava olla hieman romanttinen ja laittaa omaan makuuhuoneeseen tuoreita ruusuja ja kukkia esille. Myös Stockmannin vaaleanpunaiset lakanat täydensivät tätä romanttista tunnelmaa. Ystävänpäivä on ensi kuussa, joten silloin voisi olla hyvä aika olla taas romanttinen ja söpöillä hetken.


Hauskaa sunnuntaita kaikille!


4 kommenttia

 1. heii! mistä tuo teidän päiväpeite on?? haluaisin meille myös valkoisen, enkä ole yhtä täydellistä löytänyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Stockmannin Villa-sarjasta. On kyllä niin ihana että en varmaan koskaan luovu siitä ❤️

   Poista
 2. Voi hitsit sängynpääty on ihana <3 Mistä olet sen hankkinut ja tarvitseeko ostaa koko sänky vai saako pelkän päädyn? Meilläkin tänään laitoin kevään ensimmäiset tulppaanit ja voi vitsit kuinka ihana fiilis tuli. Joulu niin saa väistyä talven/kevään tieltä. Ps. Oon niin kateellinen aamuvirkkuudesta! Olisi ihanaa herätä seitsemältä virkeenä päivään <3 Meillä minä nukun ainakin klo 9:ään ja mies nukkuisi vaikka 11:sta jos vaan annetaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sängynpääty on tilattu erikseen kotimaisesta yrityksestä Pispan Puu. Heillä on nettikauppa, josta voi kätevästi tilaa erilaisia päätyjä omilla mitoilla :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.