MRS Mighetto tapetti "Oh Clouds"

3. tammikuuta 2016


Hyvää huomenta vuoden ensimmäiseen sunnuntaihin!

Meillä aamu käynnistyy hyvin perinteisissä merkeissä, eli lähdemme aamukahville paikalliselle ABC:lle. Meidän tytöt tykkäävät kovasti leikkiä meidän kaupungin ABC:n leikkipaikassa, joten aamukahvit on kiva kahvitella leikkipaikan vieressä. Hieman poikkeusta perusarkeen ja tytöt on tyytyväisiä. Kyllä liukumäki ja karuselli sisätiloissa voi valloittaa lasten sydämet. Paljoa ei siis vaadita, jotta tammikuun ensimmäinen sunnuntai voi käynnistyä erittäin mukavissa ja leppoisissa tunnelmissa.

Tytöistä ja lapsista on hyvä siirtyä hyvin lapsiystävälliseen aiheeseen, nimittäin MRS Mighetton pariin. Olenkin muutaman kerran kirjoitellut kyseisestä brändistä ja meidän kotoa löytyy sarjan erilaisia julisteita tyttöjen huoneista. Viime vuoden puolella julkaistiin Australiassa tähän samaan sarjaan kuuluva ja ensimmäinen luokassaan "Oh Clouds" - tapetti. Tapetissa esiintyy jo aikaisemmin nähtyjen printtien hahmoja, sekä tietenkin myös uusia tuttavuuksia. Itse olisin niin halunnut tilata tämän tapetin tytöilleni, mutta ongelmaksi muodostui järjettömän suuret postikulut Australiasta Suomeen toimitettuna. Aikaa kului pari kuukautta, kunnes silmiini osui ilouutinen: tapettia tulisi myyntiin myös ruotsalaiseen nettikauppaan! Odotus oli kova ja kun tapetti ilmestyi nettikauppaan saatavaksi, en voinut muuta tehdä kuin laittaa kaksi rullaa tilaukseen. Ne meille noin kuukausi sitten saapuivat ja ihastus on edelleen tallessa. Nyt pohdinnassa on, odotanko hieman ja asennan tapetin seinään toisen tyttömme huoneeseen vai odotanko vähän aikaa ja tapetti saakin ehkä täysin uuden seinän paikakseen..


Tähän aiheeseen palailen tämän vuoden aikana vielä, kun tapetti on saatu paikalleen.

Kuvat: MRS Mighetto

9 kommenttia

 1. Oi, ilmeisesti perheenlisäystä tulossa :) Onnea oikein paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, saako sellaisen kuvan tekstistäni. Meidän lapsiluku on täynnä ja lisäystä ei ole tulossa :)

   Poista
 2. Ihana tapetti! <3 Ja tuossa kuvassa oleva tähti pinnasängyn päällä on todella kaunis. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on, jotenkin niin suloinen ja tähti niin siro! :)

   Poista
 3. Minäkin ymmärsin että perheenlisäystä olisi tulossa ! :D

  VastaaPoista
 4. Vai onko muutto uuteen kotiin? Sitäkö se uusi seinä tarkoittaa?

  VastaaPoista
 5. Ihana! Minkä nimisestä verkkokaupasta löysit?

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.