Nuoremman tytön huoneen uusi ilme!

15. tammikuuta 2016


Oikein hyvää huomenta ja työviikon päättämistä.

Täällä alkuviikko tuli oleiltua nuoremman tytön kanssa kotona häntä hoitaessa ja parantumisen jälkeen pääsi vihdoinkin töiden pariin. Sairasteluiden aikana tuli hoidettua tyttöä ja hänen nukkuessa siivottua koko talo. Samalla itseen iski kova vimma laittaa nuoremman tytön huone uuteen uskoon. Tyttömme nimittäin näkivät minun selailevan Pinterestiä, jossa oli kuva tytön sängystä asetettuna prinsessakatoksen alle. Vanhempi tyttömme ihastui tähän ja nuorempikin huusi "minäkin haluan" kuvan nähtyään. Valkoinen sänkykatos löytyikin jo nuoremman tytön huoneen nurkasta, joten päätimpä pyöräyttää hänen huoneen uuteen muotoon ja huonekalut vaihtoivat paikkaa yllättävän nopeasti. Välillä on kiva ändrata huoneiden järjestystä. Nuorempi tyttö oli ainakin tosi innoissaan "uudesta huoneesta" ja kutsuukin nyt sänkyään prinsessasängyksi (kyllä, meillä on tällä hetkellä kunnon prinsessavaihe kummallakin tytöllä ja Frozenin Elsa ja Anna kulkevat joka paikkaan mukaan).

Huoneeseen tuli mukavasti tilaa, kun sitä hieman järjesteli uudelleen. Pari uutta juttua tytön huoneeseen on keväällä saapumassa, mutta olemme jo hyvin tyytyväisiä tähän muutokseen. Valkoisista perhosista olen ajatellut pikkuhiljaa luopua ja asettaa ne kaappiin. Tilalle ajattelin asetella muutaman taulun. Myös valkoiset valokuvaraamit saavat uuden elämän ja tilalle tulee jotain söpöä.


Oikein mukavaa viikonloppua kaikille! Me juhlimme sitä äitini syntymäpäiväjuhlien muodossa.


10 kommenttia

 1. Teillä ilmeisesti kumpikin tyttö nukkuu omassa huoneessaan? Miten se on teillä toiminut?

  Meillä 4- ja 7-vuotiaat lapset. Meillä kuopus nukkui pitkään meidän kanssa samassa huoneessa ja jonkin aikaa isoveljen kanssa. Isoveli ymmärrettävästi haluaisi oman huoneen (olisi mahdollista makuuhuoneiden lkm perusteella), mutta pikku-sisko tuntuu kaipaavan uniseuraa. Kun olemme asiasta puhuneet, niin tyttö menee heti isoveljen luo, ja halaa tätä ja sanoo, en halua olla ilman sinua, minä tykkään sinusta.

  Nyt siis lapset nukkuvat yhdessä huoneessa (unipuu kerrossängyssä, saa sitten myös kahdeksi sängyksi) ja lelut toisessa huoneessa. Olen yrittänyt vakuutella esikoiselle, että kyllä se pikku-sisko siitä rohkaistuu ja yritetään kesällä ennen koulun alkua järjestää huoneet uusiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, meillä on tytöt nukkunut omissa huoneissaan siitä asti kun ovat 3kk täyttäneet. Olemme siirtäneet heidät siis jo hyvin nuorina omiin huoneisiin ja miten helppoa se olikaan ja sen jälkeen ollut. Jos he nukkuisivat samassa huoneessa, olisi nukahtaminen hieman vaikeampaa kun tykkävät kikatella keskenään. Meillä siis omissa huoneissa oleminen ja nukkuminen on toiminut loistavasti!

   Poista
 2. Onpa kaunis huone <3 Vuodekatokset ovat kyllä ihania :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! On kyllä katos ihan meidän tyttöjen suosikki :)

   Poista
 3. Kaunis huone pienellä neidillä <3
  Huomasin Pentikin puput tason päällä, meillä on myös vaaleanpunainen ja valkoinen. Ne on ovat unileluina. Antavat pienellä yöllä turvaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Meiltä löytyy pupuja varmaan 6-7 kappaletta ja ne on kyllä tykättyjä ja söpöjä :)

   Poista
 4. mikä on seinänväri koodi? kaunis väri!

  VastaaPoista
 5. Hei!

  Upea huone. Mistä olet hankkinut nuo ihanat perhoset?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ostin ne aikoinaan Askosta ja tuunasin ihan uuden näköisiksi.

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.