Sisustustakka haaveissa ja luvata vai ei?

4. tammikuuta 2016


Hyvää huomenta tammikuun ensimmäiseen viikkoon ja maanantaihin!

Onko viikko jo käynnistynyt kivoissa tunnelmissa? Täällä lapset on jo viety päiväkotiin ja työt aloitettu normaaliin, innostunein ottein. Vuoden ensimmäinen työpäivä ja ajattelin sen meidän työpaikalla käynnistää herkuttelutunnelmissa, kun tänään ajattelin leipoa herkkuja töihin vietäväksi. Mikä olisikaan parempi tapa piristää myös työkavereiden päivää, kun tarjota hieman makeaa kahvitauolle? Toivottavasti vain moni työkaveri ei ole tehnyt mitään uuden vuoden lupauksia ja aio pitää herkutonta tammikuuta tai koko vuotta. Itse ajattelin aluksi lupaavani luopua herkuista hetkeksi, mutta loppujen lopuksi luovuin tästä ideasta ja itsensä rääkkäämisestä. Herkut kuuluu omaan elämääni aina joskus. Jos niistä kieltäytyy ja tekee lupauksia, tekee erilaisia herkkuja vielä enemmän mieli. Nyt kun lupaukset peruuntui, ei mieliteot hypi omiin ajatuksiin negatiivisella tavalla. Täyttä psykologiaa ainakin itselle ja omalle mielelle.

Herkuista ja lupauksista todella huonona aasinsiltana hyppään omaan kotiin, suunnitelmiin ja haaveiluihin. Olen jo nimittäin varmaan jo kymmenen vuoden ajan unelmoinut sisustustakasta. Oikea takka on oikea takka ja sellainen meidän kotoa löytyy jo. Mikään asia ei voita oikeaa takkaa ja savun huumaavaa tuoksua kotona. Silti unelmissa on jo kauan keikkunut sähköinen sisustustakka. Sille löytyisi oiva paikkakin meidän makuuhuoneesta ja samalla makuuhuone saisi hieman amerikkalaista mökkitunnelmaa tai makuuhuonetunnelmaa Pariisin kylmistä talvista. Kokosin alle pienen kollaasin kauniista sisustustakoista, jotka meidänkin makuuhuoneeseen kävisi loistavasti.

1. Finnrustica
2.Takkahenki
3. Nettimyynti8 kommenttia

 1. Oli kyllä niin ihana kun arki alkoi, tosin itsehän olen aina kotona pienten kanssa mutta jotenkin tulee hyvä olo silti kun kaupat jne on normisti auki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on kyllä ja huomenna pääsee taas palaamaan päivän lomamoodiin :)

   Poista
 2. Kirjoittelit ennen joulua, että makuuhuoneestanne näkyy ihanasti teidän olohuoneen takka ja sen valoköynnös, joten jäin tässä nyt vaan miettimään, että eikö se olisi jo liian paljon, jos makuuhuoneessa olisi yksi takka ja sinne näkyy kuitenkin myös oikea takka?

  Toki voi olla, että en osaa vaan hahmottaa tilaa oikein.

  /Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, makuuhuoneesta näkyy oikea takka, mutta itse en koe sen olevan liikaa, kun aika harvoin takka kumminkaan päällä on :)

   Poista
 3. Ihana ajatus on että saa ihastella makuuhuoneessa takkatulta ja kaunista sisustustakkaa ♡ ja se tunnelma minkä se tuottaa. Pitääpä itsekin alkaa suunnittelemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No itsekin jotenkin ihastuin aikoinaan tähän ajatukseen ja tarviipa pohtia mitä sitä tekisi.

   Poista
 4. Meillä on sisustustakka olkkarissa, kun oikeaan versioon ei ole mahdollisuutta. Ollaan näin 1,5 vuoden jälkeen vieläkin todella tyytyväisiä! Takka on kaunis sisustuselementti pelkillä "liekeillä", eli ledivaloilla ja käytännöllinen lämmitysmahdollisuutensa vuoksi. Se nimittäin todellakin lämmittää jos on tarpeen! Tykkään itse valtavasti tuollaisista jenkki-tyylisistä manttelitakoista ja juuri tuon mallisen hommaisin, jos olisi mahdollista. Käy kurkkaamasta blogistani takkakuvia:

  http://checklistbyblond.casablogit.fi/lue/2014/08/sisustustakka-saapui-kotiin

  http://checklistbyblond.casablogit.fi/lue/2014/11/valoa

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.