Talven asusteet osa 2 ja hurja herätys aamuun

17. tammikuuta 2016


Oikein pirtsakkaa sunnuntaita!

Täällä on jo ensimmäisen kerran herätty kuuden aikaan, kun nuorempi tyttö kävi herättämässä vanhemman tytön ja he yhteistuumin päättivät vallata vanhempien sängyn pomppimalla sängyssä ylös ja alas. Voi sitä ilon ja naurun määrää keskellä pimeää aamua. Äitiä meinasi eka hieman harmittaa, mutta harmitus muuttui iloksi katsellessa pienten tyttöjen iloista menoa. Näin ne sunnuntaiaamut voisi oikeastaan aina alkaa, ilolla! Siitä sitten matkamme jatkui kohti sohvaa, missä hetken vielä sai makoilla ennen aamupalan valmistamista. Jätskiä olisi toivottu aamupalaksi, mutta ilkeä äiti valmisti puuroa, joka näyttää uppoavan hyvää tahtia parempiin suihin. 

Pari viikkoa sitten julkaisin ensimmäisen toivepostauksen talven vaatetuksistani ja suosikkikokonaisuudesta. Paljon tuli palautetta sähköpostitse, että tämän tyylisiä postauksia saisi pukeutumisesta julkaista useimminkin. Tänään olisi vuorossa kakkososa tästä samasta aiheesta, kun esittelen toisen suosikkikokonaisuuden talven pukeutumiseen. Itseasiassa tämä yhdistelmä on jo niin vanha kokonaisuus, eikä todellakaan mitään uusinta uutta. Aluksi mietin kehtaanko edes julkaista kuvia moooonta vuotta vanhasta takista ja asusteista, mutta menköön nyt tällä kertaa. Tätä yhdistelmää tulee käytettyä todella usein, niin arkena töihin mentäessä että vapaa-aikana. Yhdistelmänä hyvin synkkä mustan värin takia, mutta sillä tapaa myös tarpeeksi siisti.


Takki: H&M
Hattu: H&M
Kaulaliina: H&M
Kengät: Bianco
Kello: Guess


Huomenna kannattaa olla linjoilla, koska viikon ensimmäinen lukijakilpailu käynnistyy! Ensi viikolla tiedossa jopa kaksi lukijakilpailua maanantaina ja keskiviikkona, joten stay tuned! Huomenna kuullaan taas!4 kommenttia

 1. Kiva takki ja hienoja nuo sinun hatut ja sopivat sulle hyvin. Tykkään postauksistasi, koska ne ovat sopivan lyhkäsiä eikä kuvia ole kymmentä :) Leppoisaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 2. Ihana blogi, onneksi löysin ihan sattumalta. Mukava aloittaa aina aamu lukemalla tätä. Saa uusia sisustusideoita myös omaan kotiin. On muuten kaunis koti teillä :)

  T, meiku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!

   Tervetuloa ja kiva kuulla, että olet vähän aikasi viihtynyt täällä :) Ja kiitos paljon!

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.