Talven asusteet - suosikkikokonaisuus osa 1

6. tammikuuta 2016Oikein mukavaa huomenta tammikuiseen keskiviikkoon ja hauskaa loppiaista! Täällä on viime yö valvottu ja kannustettu Suomen Pikku Leijonat voittoon. Jestas miten jännittävä jääkiekkomatsi olikaan. Oikein paljon onnea Suomen Pikku Leijonille!! Hieno suoritus ja tämä muistetaan aina. Mikä hieno aloitus tälle vuodelle.

 Ilmat on kivasti kylmentynyt sitten joulukuusta ja vihdoinkin sitä on saanut laittaa päällensä jo talvitakkia. Koko syksy on menty läpi syksyn ohuissa takeissa ja joulukuussa talvitakki oli päällä jopa kolme kertaa. Itse ainakin odotin kovin kylmempiä ilmoja. Lasten syksyn ulkovaatteetkin alkoi jäämään pieneksi, koska olin ajatellut laittavani tytöille toppavaatteet päälle ihan viimeistään marraskuussa. No pakkasia ei näkynyt, joten tytöt jatkoivat syksyn ulkovaatteilla ja äiti veti päällensä syksyn takkeja joulukuun loppuun asti.

Tammikuu koitti ja vihdoinkin tuli aika kaivaa talviset, lämpimämmät takit kaapista esille. Minulta on useaan kertaan toivottu postausta omasta ulkopukeutumisesta ja ajattelin sen vihdoin ja viimein toteuttaa kahdessa osassa. Esittelen kaksi suosikkitakkiani asusteineen. Tänään esittelyyn pääsi mukaan ykkös suosikkikokonaisuus ja oikeastaan lempitakkini talven kylmyyteen. Yleensä suosin takeissa pitkiä malleja, jotka ylettyvät juuri polven yläpuolelle. Tällöin selkä ei vilahtele kyykätessä. Mutta tämän takin kanssa tein poikkeuksen hankkiessani lyhyemmän version. Suosikkitalvitakki on ostettu Zarasta ja se on palvellut talvisin erittäin hyvin. Huppu karvareunuksella on todella kätevä kylmällä säällä ja suojaa hyvin. Tähän beigehtävään takkiin tykkään yhdistää mustaa, huovutetusta villasta valmistettua hattua ja pitkiä mustia saappaita. Huopahatun hankin joulukuun alussa alennusmyynneistä ja saappaat ostin pari vuotta sitten Zarasta. Zara on kyllä yksi suosikkikauppa vaatteiden osalta, koska sieltä löytyy hyvin vaatetta omaan makuun.
Takki: Zara
Huopahattu: H&M
Saappaat: Zara

Palataan ensi viikolla tähän asiaan uudelleen ja silloin olisi vuorossa toinen suosikkikokonaisuus talveen.


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.