Tulevan helmikuun herkut ja kameraostos Olympukselta!

13. tammikuuta 2016Tammikuu etenee puoliväliä kohden ja helmikuu on vihdoinkin pian täällä. Itse jo vähän salaa odotan helmikuuta. Helmikuussa vietetään laskiaista, ystävänpäivää, Runebergin päivää jne jne. Jokaiseen näihin päiviin yhdistetään ihania herkkuja, joita aion tänä vuonna itselleni sallia mielin määrin. Vuoden yksi kohokohta on kyllä se, kun leivomme tyttöjen kanssa laskiaispullia ja runebergin torttua. Niiden maku on jotain sanoin kuvaamatonta ja helmikuun parhaita paloja. Helmikuu ja talvi on siis aika mukavaa aikaa, jota hieman jo odottaa. Nyt kun talvi on täyttä vauhtia käynnistymässä, valon määrä on vähäisempää kuin kesällä. Valokuvaus sisätiloissa on hankalampaa, kun valoa ei ole päivisinkään kunnolla tarjolla. Valokuvaukseen minulla on tarkoitus panostaa enemmän ja enemmän. Kursseja ajattelin myös käydä, jotta saisin valokuvieni tason nousuun. Valokuvathan on kumminkin puoli ruokaa blogissani, niinkuin sitä sanotaan. 

Kun tahto valokuvauksessa kehittymiseen ja kuvien laadun paranemiseen on suuri, koitti aika päivittää hieman valokuvauskalustoani. Tähän asti olen ottanut valokuvat Canonin 1100D - kameralla ja nyt halusin hankkia pienemmän kameran kuvaamiseen. Kauan pohdin kameran valintaa ja loppujen lopuksi päädyin tällä kertaa Olympuksen E-M10 järjestelmäkameraan.

"Uusi E-M10 on erittäin ohut, kauniisti muotoiltu ja kevyt järjestelmäkamera, joka tarjoaa poikkeuksellisen hinta-laatusuhteen luokkansa parhaalla suorituskyvyllä. Tämä Micro Four Thirds -kamera on täynnä uudenaikaista teknologiaa: suuri sähköinen etsin, suorituskykyinen kolmen akselin kuvanvakaaja ja nopea automaattitarkennus. Kamerassa on myös sisäinen salama ja WiFi-ominaisuus. E-M10 päihittää DSLR-kamerat sekä koon että kuvanlaadun puolesta."Katsotaan miten kamera toimii ja huomaako eroa Canoniin. Iloa kaikille tähän ihanan lumiseen keskiviikkoon!Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.