Uuden vuoden alku!

1. tammikuuta 2016


Oikein mahtavaa ja räiskyvää Uutta Vuotta!

Uusi vuosi aloitellaan rauhallisesti aamutreenillä ja sen jälkeen vietetään koko päivä perheaikaa. Eilinen uuden vuoden aatto sujui erittäin rauhallisissa merkeissä perheen parissa. Skumppa tuli korkattua ja skoolattua loppuvalle vuodelle ja tulevalle mahtavalle vuodelle. Viime vuosi on vihdoinkin niputettu yhteen ja olen satavarma, että tästä vuodesta tulee aika erilainen vuosi, kuin mitä viime vuosi oli. Hyvin toiveikkailla fiiliksillä on uuteen vuoteen herätty ja toivottavasti tämä fiilis jatkuu koko vuoden ajan.

Mitä tämä uusi vuosi 2016 tuo blogini osalta uusia juttuja?

Kauan mietin viime vuonna kesän jälkeen bloggauksen lopettamista ja yritin postaustahtia hieman hidastaa. Tämä yritys jäi vain yritykseksi ja bloggailua tuli hyvin nopeasti ikävä. Tahti on jatkunut samana ma, ke, pe ja su-vauhdilla ja tämä tammikuu jatkuu myös samoilla ajankohdilla. Helmikuun lopussa minulla on suuri päätös tehtävänä jatkanko samaa tahtia, hidastanko vai jotain muuta. Niin moni kumminkin blogiani lukee ja kävijämäärät kasvavat koko ajan, joten selvästi kirjoitteluni kiinnostavat ja toivottavasti myös joskus tuovat hyvän mielen. Postausaiheet pyörii edelleen sisustamisen, muodin, lasten ja hyvinvoinnin ympärillä. Blogiani voisi kutsua sisustuspainotteiseksi lifestyle-blogiksi. Varsinkin pukeutumiseen liittyviä juttuja on paljon toivottu ja niitä voin aina välillä toteuttaa. Seuraavien postausten aihepiireissä on myös pukeutuminen, joten talvivaatetuksesta tulossa juttua. Pääaihe on edelleen sisustaminen ja siihen sulautan muuta arkihömppää mukaan.

Eli toivottavasti tänäkin vuonna jaksatte lukea juttujani laidasta laitaan. Hyppää kyytiin, Coconut White-blogi jatkaa vuonna 2016!
Sunnuntaina kuullaan taas!

8 kommenttia

 1. Tosi kivaa kuulla, että tämä blogi jatkuu. Tätä on niin mukava lukea ja katsella kaikkia kauniita kuvia. Pidän erittäin paljon tavastasi kirjoittaa, se on niin tasapainoista, rauhallista ja selkeää. Itse olen pitänyt myös ruokajutuista ja se keittiön ruokalaatikon organisointijuttukin oli kiinnostava. Kiitos upeasta blogista! Oikein Onnekasta Uutta Vuotta!

  t. koala

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kaunis upeista, kannustavista sanoista <3

   Poista
 2. Kiitos aivan ihanasta blogista! Löysin tämän viime kesänä ja olen ollut sen jälkeen täysin koukussa. Itsellä talon rakennus alkaa nyt keväällä ja olen saanut valtavasti ideoita ja neuvoja blogistasi sen suhteen. Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi vuodelle 2016 :)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, että jatkat vielä bloggaamista! Tekstejäsi saa aina lukea "silmämunia nyrjäyttäen", kun postaukset sisältävät aina niin ihania kuvia! Ihanaa uutta vuotta sinulle ja koko perheelle! :)

  http://tanaanhuomennaikuisesti.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Jee! Hieman jännityksellä tulin katsomaan, vieläkö olet kirjoitellut blogiasi ja onneksi olet! ^_^

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.