Uuteen vuoteen uudella, vaaleammalla hiustyylillä!

25. tammikuuta 2016


Hauskaa uuden viikon alkua.

Täällä on aloitettu uusi viikko taas jälleen kerran perinteisillä meiningeillä, eli tyttöjen vientiä päiväkotiin ja auton nokka kohti Espoon työpaikkaa. Voin jälleen kerran todeta, että onpas mahtava fiilis mennä töihin. Tämä johtuu täysin siitä, että tykkään työstäni ja työpaikastani. Olisi kyllä epämukavaa aina sunnuntaisin miettiä ja harmitella tulevaa maanantaita. Mielestäni ne ihmiset, jotka ahdistuvat maanantaista, ovat yleensä sellaisessa työssä mistä eivät pidä tai missä eivät viihdy. Jos työstä tykkää niin miksi tuleva työviikko tuntuu tuskaiselta? Itse ainakin tykkään maanantain tuomasta fiiliksestä ja siitä miten koskaan ei tiedä millainen työviikko sitä onkaan edessä.

Töistä ja uudesta viikosta siirrytään sujuvasti tämän päivän aiheeseen, nimittäin omiin hiuksiini ja hiustyyleihin. Törmäsin nimittäin viime viikolla kaupungissamme yhteen blogini lukijaan, joka ihanasti tuli moikkaamaan minua ja toivoi pitkän jutustelun jälkeen näkevänsä postausta hiuksistani ja niiden väristä. Alunperin omat hiukseni ovat olleet todella tummat, oikeastaan ihan vauvasta lähtien. Jossain vaiheessa nuoruutta hiukseni vaalentuivat hieman, mutta vähän ajan päästä tummenivat takaisin. Melkein koko elämä on tultu oltua tummahiuksinen ja muuntautuminen hieman vaaleammaksi alkoi noin vuosi sitten. Vaalentamisen aloitin raidoilla ja sille polulle on sitten jääty. Oma luottokampaajani on ihan huippu ja meillä on aina todella hauskaa kampaajakäynneillä. Luotan täysin hänen makuun, kun ehdottelen hänelle eri asioita ja muutoksia. Mielestäni tämä vaaleampi look on ihan minun näköinen ja takaisin tummaksi ja tuliseksi ei ainakaan vähään aikaan ole tulossa takaisin. Viime kampaajakerralla mietin otsatukan leikkaamista ja kyselin omalta kampaajalta Jonnalta hänen mielipiteitä pyöreiden kasvojen takia. Jonna muistutteli minua viime kerrasta, kun leikkasimme muutama vuosi sitten, että kuinkas silloin kävikään? No kasvatin otsiksen pois ja tällä kertaa skippasimme minun hyvältä tuntuneen idean, hih!

Katsotaan kauanko tällä tyylillä ja hiusten pituudella mennään eteenpäin. Itse ainakin tällä hetkellä pidän sekä hiusteni mallista että väristä.


1 kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.