Viikonloppu pipariksi ja vanhemman tytön "Frozen huone"

31. tammikuuta 2016


Moikkamoi tammikuun viimeiseen päivään ja rapsakkaan sunnuntaihin!

Oikein mukava viikonloppu pitäisi tässä vaiheessa olla takana, mutta jotain ihan muuta on koettu. Itse sairastuin perjantain aikana vatsatautiin ja kirjaimellisesti mikään ei pysynyt sisällä. Olin kyllä todella huonossa kunnossa ja lauantaina alkoi jo onneksi näkyä valoa tunnelin päässä. Onneksi illasta alkoi hieman helpottamaan ja ruokakin jo maistumaan normaalisti. Seuraavaksi tässä vain odottaa jo uutta uhria, koska myös tyttöjen päiväkodissa on tätä samaa tautia liikkunut. Eli vähän odottavalla tunteella mennään eteenpäin ja toivotaan kovasti, että tytöt säästyy tältä taudilta. Monilla se on kestänyt vain päivän verran. Itselläni oli hieman pidempi kaava. Oman kodin wc on kyllä tutkittu lattiatasosta hyvin tarkasti.

 Onneksi nyt tänään alkaa olla jo normaali olo ja aikaa jää muuhunkin kuin sairasteluun. Tänään ajattelimme puuhastella hieman meidän kodin sisätiloissa tyttöjen kanssa ja tehdä pientä inventaariota lelujen suhteen. Vanhemmalle tytölle on nykyään niin tärkeitä kaksi lelusarjaa: Frozen ja Ryhmä Hau. Nuorempi tyttö on taas viehättynyt Frozen-sarjaan, Sylvian Families-sarjaan ja Pipsa Possuun. Kaikista näistä sarjoista meiltä löytyy leluja, mutta Pipsa Possuun liittyvät lelut on kyllä kiven alla. Eli jos teiltä löytyy Pipsa Possu- aiheisia leluja niin meille ostaisin niitä ilomielin. Lidlistä bongasin joulun aikoihin muutaman sarjaan löytyvän jutun ja muutama kirja löytyy, mutta ei sitten sen enempää.

Vanhempi tyttömme on täysin hurahtanut Frozen-sarjaan. Täytyy kyllä todeta, että tämä elokuva on niin hyvin tuotteistettu ja mietitty loppuun asti. Mielestäni 90-luvulla eli omassa nuoruudessani mitään Disneyn elokuvaa ei ollut noin hyvin markkinoitu, mitä Frozen kyllä nyt on. Meiltä löytyy nuket, kruunu, korut ja figuuri. Niin ja tossut. Ja kirja. Ja taikasauva. Tytön huone alkaa pikkuhiljaa muuttua "Frozen huoneeksi". Tyttömme odottaa jo huhtikuun mukana tulevaa nimipäivää, koska hän on toivonut nimipäivälahjaksi jotain tästä elokuvasta. Ja oliko asia niin, että ensi vuonna samasta elokuvasta on ilmestymässä jo kakkososaa? Joudunkohan kohta vaihtamaan tapetinkin sinertäväksi ja teeman mukaiseksi?


Oikein mukavaa ja leikkisää sunnuntaita! Tämä äiti lähtee nyt leikkimään kuningatarta Elsan ja Annan kanssa :)

2 kommenttia

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.