Vuoden ensimmäiset tulppaanit ja kevättä rinnassa

22. tammikuuta 2016


Oikein mukavaa perjantaiaamua kaikille ja kivan viikonlopun alkua!

Tammikuun viimeinen viikko käynnistyy ensi viikolla ja kohta on jo helmikuu. Mielestäni voisi todeta, että talvi on tällä hetkellä parhaimmillaan ja siitä pitää nauttia täysin rinnoin. Lunta on juuri sopivasti ja kivat pakkaset pitävät talvisen fiiliksen yllä. Silti sitä ehkä ihan vähän ajattelee ja suunnittelee jo tulevaa kevättä. Yleensä olen vaihtanut kevään tekstiilit kotiimme maaliskuussa, mutta tänä vuonna kevät polttelee rinnassa jo näin tammikuussa. Niinpä päätin keksiä hyvän tekosyyn ja hankkia vuoden ensimmäiset tulppaanit jo hyvissä ajoin meidän kotiin. Pitihän meidän kotiin saada hieman väriä tähän kylmään talveen. 

Paikalliseen Prismaan oli viime viikolla tullut ensimmäistä kertaa tänä vuonna tulppaaneita iso erä myyntiin edulliseen hintaan, niin eihän siinä voinut kaunista kimppua vältellä. Nappasin mukaan kaksi kimppua liiloja ja kimpun vaaleanpunaisia tulppaaneita mukaan ja päätin ilahduttaa omaa äitiä yhdellä kimpulla. Liilat tulppaanit asetin meidän olohuoneen valkoiselle nahkarahille oleilemaan Riviera Maisonin maljakkoon. Kyllä kotiin tuli heti ihan eri tunnelma! Aidot kukat piristää omaa päivää ja vieraiden mieliä. Hyvin pienellä asialla saa siis omaan kotiin väriä. Itse en ole koskaan ostanut liilan värisiä tulppaaneita ja nyt ajattelin sellaisen meidän olohuoneeseen kotiuttaa. Liilat tulppaanit sointuvat hyvin olohuoneen lilahtavaan seinään.


Oikein mukavaa viikonloppua kaikille!

Itsellä viikonloppu on täynnä tapahtumaa, kun juhlittavana on syntymäpäivät ja huomenna grande finale - talven sambakarnevaalit!


2 kommenttia

  1. Ihana tulppaanikimppu ❤️ Kaunis koti teillä ❤️ Ihanan valoisaa ❤️ Hyvää viikonloppua :)

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.