Aurinkoinen hetki kodissamme

15. helmikuuta 2016


Oikein hyvää huomenta uuteen helmikuun viikkoon ja maanantaihin.

Helmikuun puoliväli on ylitetty ja maaliskuu alkaa pikkuhiljaa lähestyä. Oikein mukavaa aikaa tämä helmikuu ollut. Lunta on maassa, aurinko on paistanut mukavasti monena päivänä ja mukavia muistoja perheen kesken on luotu pulkkailussa ja ulkona puuhaillessa. Onneksi tänä talvena olemme päässeet nauttimaan lumesta. Pulkat on ainakin meillä kuluneet ihan puhki ja toisessa on jo reikäkin. Arkisin käymme tyttöjen kanssa hakemassa postia postilaatikosta talosta noin 30 metrin päässä ja senkin matkaamme pulkilla. Pienistä asioista se ilo lapsilla saadaan aikaan, mikä on kyllä ihan parasta! Kikatukset, naurun pyrähdykset ja kunnon hörähdykset.

Mukavan talven myötä olemme saaneet nauttia myös aurinkoisista hetkistä. Viimekin viikolla outo valoilmiö valaisi meidän kodin kauniisti heti aamusta. Aurinko paistoi melkein koko päivän ja toi kyllä aivan uutta eloa tähän helmikuuhun. Koti näytti niin keväiseltä sisältä katsottuna. Mutta olihan siinä kauniissa auringonpaisteessa varjopuolensakin. Nimittäin nuo hitsin ulkoikkunat! Ihana auringonpaiste ja ihanan likaiset ikkunat. Ihan meinasi stressiä pukata, kun kaunis valo pyrki sisään ikkunoista, jotka oli alaosasta täynnä hyvin tunnistettavia kädenjälkiä. Takaterassin ovesta voi myös hyvin tunnistaa parin pikkuneidin nenän ja suun jäljet, hih! Siitä innostuneena ( ja motivoituneena) tartuin ikkunanpesuvälineisiin ja pesin ikkunat sisältä. Kädenjäljet hävisi, mutta kaikki muu säilyi. Niinpä päätinkin ensi viikonloppuna ottaa itselle projektiksi pestä ikkunat myös ulkoa. Enää sitä ei vaan voi pitkittää. Tämän jälkeen aurinko voi paistaa vaikka joka päivä!
Aurinkoisia, helmikuisia hetkiä kaikille!


6 kommenttia

 1. Heipä hei, piti palata ihan kertomaan. Kun ostin ensimmäisen kotini, mietin minkälaisen väriratkaisun tekisin työalkoviini. Etsin harmaaksi maalatuista seinistä inspiraatiokuvia ja päädyin blogiisi. Ihastelin tuota harmaata seinää ja telkkaritasoasi ja sitä kuinka tuo harmaa sointui niin kauniisti valkoiseen. No lähdin siitä sitten maalikauppaan ja nappasin sen kummempia miettimättä yhden värilastun, että tämä on hyvä. Aloin epäilemään itseäni ja otin vielä muutaman lastun lisää. Päädyin kuitenkin siihen ensimmäiseen valintaani ja maalasin alkovin tuolla harmaalla ja paritin sen kanssa valkoiset kalusteet. Sitten palasin katsomaan, että mikäs se oli tämän sun seinän sävy ja samanhan olin valinnut! Kiitokset siis blogillesi ja kuvillesi. :) "Siitä se ajatus sitten lähti..."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Katja Annika!

   Kuinka mukava kuulla! Itse olen ja edelleen niin ihastunut tähän väriin, että en sitä kyllä lähde pitkään aikaan muuttamaan. Sopii niin hyvin vaaleiden kalusteiden kanssa yhteen :)

   Poista
 2. Oi näyttääpä teillä ihanan raikkaalle!

  VastaaPoista
 3. Hei.kuulostaapa tutulta, onneksi en ole ainut joka stressaa likaisia ikkunoita, just samanlainen olen :). Iloa päivääsi.

  VastaaPoista
 4. Onko toi seinä harmaa? Mun silmiin näyttää vaalean violetilta.

  VastaaPoista
 5. Todella kauniit värit seinissä! Voisitko vielä laittaa mitä värejä olet käyttänyt? Onko harmaa Tikkurilan Laasti ja mikä on tuo ihana roosan lilan sekoitus ? Kaikki värit asunnossasi sulautuvat niin ihanasti yhteen :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.