Kahvihetki runebergin tortun seurassa ja arvonnan voittaja

5. helmikuuta 2016


Huhhuh!

Tulihan se viikonloppu vihdoinkin. Tämä viikko on tuntunut hieman raskaalta ja stressaavalta, koska vielä keskiviikkona itselläni oli viikonlopun vatsataudista niin heikohko ja vetämätön olo. Mitään ei oikein ole jaksanut tehdä ja liikuntakin on jäänyt kokonaan pois laskuista. Ruoka alkaa pikkuhiljaa taas maistua, vaikka aikaa on kulunut jo melkein viikko. Mikään makeakaan ei yhtään uppoa ja tämä viikko on vielä yksi vuoden suurimmista herkutteluviikoista. Hedelmäsalaatti on tässä olotilassa hyvää syötävää ja masukin näyttää siitä pitävän. Nuorempi tyttömmekin sairastui keskiviikkona kovaan yskään, joten kaikenlaista pöpöä sitä tuntuu olevan kovin liikkeellä. Päiväkodissa pöpöt liikkuu tehokkaasti, mutta itse ajattelen tautien tulevan jos ne on tullakseen. Tietenkin pidämme käsipesusta ja muusta hygieniasta huolta, mutta nytkin jylläävät taudit tarttuvat niin helposti.

Tänään vietän perinteisesti perjantain etäpäivää ja ajattelinkin aloittaa tämän päivän hyvin erilaisesti aamiaisen osalta kuin normaalisti. Nimittäin tänäänhän on J.L Runebergin päivä ja sehän tarkoittaa lukuisia runebergin torttujen herkutteluhetkiä. Kävimme eilen tyttöjen kanssa kaupassa ostamassa tarvikkeet ja illalla leivoimme yhden erän perinteisiä runebergin torttuja. Niistä tuli kyllä ihan älyttömän hyviä, vaikka emme kostuttaneet niitä punssiin lapsiystävällisyyden takia. Ilman kostutusta tortuista tuli kivan rapsakoita, eikä niin perinteisen kosteita.

Tyttömme söivät torttuja ja kehuivat niiden olevan hyviä. Itselle ei vielä tässä vaiheessa tortut maistunut, mutta tänään ajattelin maistaa runebergin tortun kahvin kanssa rauhallisella hetkellä. Ajattelin jopa aloittaa yhden tortun nauttimisen aamupalaksi työn aloittamisen ohella. Ei tästä oikein voi perjantai paremmin alkaa! Joten torttu, kahvi ja työnurkkaus. Täältä tullaan!Ja lopuksi vielä Anyday Nuts-lukijakilpailun voittaja, joksi tällä kertaa muodostui:

Välipalana ja aamu smoothie kans passais oikeen hyvin :) hilson@dnainternet.net

Onnea voittajalle!

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.