Kevään pastelli-ihanuuksia lastenhuoneisiin

8. helmikuuta 2016


Moikka kaikille laskiaissunnuntain jälkeiseen päivään ja uuteen helmikuun viikkoon!

Kyllä meidän perheen masut on niin täynnä laskiaispullia, että turvotusta on selvästi huomattavissa. Mutta oli ne jälleen kerran niin hyvää herkkua! Kyllä helmikuu on joulukuun ohella parasta herkutteluaikaa. Viikonlopun kaloreita ei edes viitsi laskea, muuten saa vaan turhaa pääkipua, kun muistelee niitä herkullisia runebergin torttuja. Rennoin ottein olen siis käynnistänyt tämän helmikuun. Säät on sitten viime viikosta muuttunut niin vetisiksi, että liukkaus on jo aika harmittavaa, Meidänkin kotipiha on niin liukas ja jäässä, että nuorempi tyttömme ei yhtään tykkää liikkua pihalla, vaan haluaa heti syliin kaatumisvaaran takia. Jos vesisateet jatkuu tällä viikolla, niin kyllä ne jäät äkkiä lähteekin pois, niinkuin myös loput lumetkin. Katsotaan pääseekö tällä viikolla enää pulkkailemaan vai saako pulkat suoraan siirtää varastoon odottamaan uutta lumipyröhdystä täksi talveksi. Lumikolan heivasin jo eilen pihaa siivotessa varaston oven viereen, koska säätiedotusta katsellessa ei sille tule tällä viikolla käyttöä ollenkaan.

Rennosta fiiliksestä on hyvä siirtyä saapuvaan kevääseen ja keväisiin tunnelmiin lasten omissa huoneissa. Tekisi mieli freshata omien tyttöjen huoneita jollain todella kirkkaalla värillä ja saada vähän kevättä tyttöjen huoneisiin esille. Niinpä päädyin kurkkaamaan H&M Home- verkkosivuille ja sieltä etsin inspiraatiota keväiseen lastenhuoneeseen. Onnistuinkin nopeasti löytämään H&M:n kokoelmasta ihanan pastellisia värejä heidän lastenhuoneiden kokoelmasta. Miten nämä pastellivärit tänä vuonna miellyttävät omaa silmää? Varsinkin monessa vaate- ja sisustuskokoelmassa ihastuttava minttu on kyllä kaunis väri ja voisin hyvin sitä kokeilla meidän tyttöjen huoneissa. H&M:n kokoelmasta minttua löytyi petivaatteista ja säilytyslaatikosta. Ihanan söpöä kuviota, hauskoja printtejä ja söpöjä värejä. Niistä on tämän kevään H&M Home-kokoelma tehty. Tietenkin myös klassisia värejä, kuten mustaa ja harmaata kokoelmasta löytyy, mutta itse valitsin tähän kollaasiin väriä. Itseäni himottaa erityisesti nuo söpöt elefanttilakanat, jotka kyllä sopisivat molemman tytön huoneeseen hyväksi lisäksi sänkyihin. Meillä on kyllä lakanoita niin paljon kaapissa, että uusia en ihan heti lähde tilaamaan vain söpöyden takia. Mutta on niitä kuvista kiva ihastella. Myös mintun värinen säilytyslaatikko elefanttikuviolla on hyvin houkutteleva ja sopisi hyvin meidän tyttöjen vaaleanpunaisen ja pinkin huoneen jatkoksi.


Ihania värejä saatavilla lastenhuoneisiin! Sateista huolimatta toivottelen kaikille upean viikon alkua ja nauttikaamme tästä helmikuusta ja talvesta.


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.