Kohti ystävänpäivää ja viikonlopun suunnitelmat

12. helmikuuta 2016


Oikein kaunista perjantaita ja viikonlopun aloitusta!

Jälleen kerran etäpäivän merkeissä on tämä aamu aloiteltu ja mielessä pyörii jo sunnuntainen ystävänpäivä. Itse olen hyvin romanttinen ihminen ja arvostan toisten huomioimista. Siksi ystävänpäivä iskee omaan sydämeen täysillä. Omia rakkaita ystäviä muistaa huomioida aivan liian harvoin. Siksi ystävänpäivä on hyvä muistutus panostaa omiin ystäviin ja rakkaisiin. Kaikkea mukavaa on tultu sunnuntaiksi mietittyä ja ajattelinkin tarjota ystävänpäiväkahvit meidän kotona ystäville ja sukulaisille. Tarkoitus olisi leipoa jotain hyvää ja maukasta, suolaista ja makeaa. Teemaksi otetaan tietenkin vaaleanpunainen väri ja koristelussa hyödynnetään sydämiä.

Sunnuntaina olisi siis vuorossa vaaleanpunaisia hetkiä rakkaimpien seurassa. Myös omaa perhettä pitää tietenkin huomioida ekstra pusuilla, haleilla ja rakkauden osoituksilla. Välillä asioita pitää liian itsestään selvyytenä ja ystävänpäivä onkin hyvä hetki pysähtyä miettimään miten kiitollinen omasta perheestä onkaan. Huomenna ajattelimme päivällä askarrella tyttöjen kanssa ystävänpäiväkortteja ja illalla leipoa sunnuntain herkkuja valmiiksi. Tiedossa olisi kookosjuustokakkua, suolaista vuohenjuustopiirakkaa ja vähän ystävänpäivän suklaisia mokkapaloja.

Oikein mukavaa viikonlopun alkua ja nautitaan tästä viikonlopusta täysillä, jookos!


9 kommenttia

 1. MISTÄ nuo taivaallisen mageet mustavalkoiset olkkarin verhot on kotiutettu? Aaawww :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen teettänyt ne paikallisella ompelimolla. Ne on niin ihanat luonnossa!

   Poista
  2. No niin ajattelinkin että varmasti teetetty, mutta hienot on ja muutenkin kaunis koti teillä. Mukava aina katsella kuvia, kun on mietitty tarkkaan mitä laitetaan mihinkin :)

   Poista
 2. voi kuinka ihanan keväistä teillä jo on siellä <3 =) Ihanaa viikonloppua sinne teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos. Tähän vesisateen ja rännän sekaan on vaan pakko hakea hieman piristystä sisätiloista :)

   Poista
 3. Vuohenjuustopiirakka kuulosta kyllä hyvältä nam.. Hyvää ystävänpäivää teidän perheelle:)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.