Kosintahetki ja pom pomit sängyn päälle!

29. helmikuuta 2016


Oikein mukavaa aamua ja päivää tähän helmikuun viimeiseen päivään ja hauskaa karkauspäivää!

"Karkauspäivää vietetään neljän vuoden tauon jälkeen helmikuun 29. päivä. Karkauspäivä on perinteisesti kosinnan päivä. Karkauspäivä on “ylimääräinen” päivä, joka karkausvuosina lisätään kalenterivuoteen, koska Maan kierto Auringon ympäri kestää noin 365,25 päivää. Karkauspäivä on nurinkurisuuksien päivä. Silloin kaikki on päälaellaan. Ennen muinoin naiset eivät voineet kosia miehiä, mutta karkauspäivänä maailmankirjat olivat jo muutenkin niin sekaisin, että tällainen “tavattomuuskin” sallittiin. Tapa on tunnettu varsinkin Englannissa jo vuosisatojen ajan. Suomeen karkauspäivän kosimisperinne rantautui 1800-luvun lopulla. Kosintaa ei kuitenkaan tarvinnut ottaa vakavasti. Kieltävän vastauksen antaneen miehen piti ostaa kosijalle hamekangas. Englannissa kosijat saivat tyytyä käsineisiin." Näin Kotiliesi osasi minulle kertoa. Itse olen naimisissa, mutta kaikki naimattomat naiset, nyt kosiopuuhiin.
Viikonloppua tuli vietettyä oikein mukavissa tunnelmissa ja onkin erittäin kiva käynnistää uusi viikko hauskan ja energisen viikonlopun jälkimainingeissa, Jos viikonloppuna saa jotain merkittävää aikaan tai tekee jotain hauskaa ja mieltä piristävää, on uuden viikon aloitus todella helppoa hyvällä mielellä. Aika harvoin kyllä itse olen edes myrtsinä maanantaina. Itse pidän maanantaista päivänä, toisin kuin suurin osa töissä kävijöistä. Tyttömmekin ovat innoissaan, kun pääsevät maanantaina päiväkotiin leikkimään kavereiden kanssa. 3 vuotiaalle tytöllemme on päiväkodissa muodostunut 2 parasta kaveria, joista hän joka päivää höpöttää ja kertoo kuulumisia. Nuorempi tyttömme taas on saanut yhden todella hyvän ystävän, jonka kanssa hän puuhailee ja viihtyy päiväkodissa. Ja mikä outoa, päiväkodissa tyttömme ovat kun enkeleitä toisia kohtaan, eli eivät taistele ja kinastele keskenään mistään. Päiväkodissa he pitävät toisistaan huolta ja kuulma halaavat aina nähdessään toisensa pihalla. Voin kertoa, että meillä kotona asiat eivät ihan ole noin pumpulisia, hih!

Lapsista on hyvä hypätä tämän päivän aiheeseen, joka on vanhemman tyttömme huone ja siellä tapahtunut minimuutos. Päätimme yhteistyössä kolme vuotiaan tyttömme kanssa siirtää valkoiset, pinkit ja keltaiset pom pomit hänen sänkynsä päälle. Aikaisemmin pom pomit olivat tyttöjen yhteisen leikkikeittiön päällä, mutta nyt ne löytyvät tytön sängyn päältä. Vanhempi tyttömme kertoi minulle siirron jälkeen, että on ihan kiva vaan makoilla sängyssä ja katsella pom pomeja + tietenkin antaa nillee hieman vauhtia ja pyörittää niitä. Sänkynurkkauksen ilme muuttui muutoksen myötä kivan raikkaaksi ja seuraavaksi ajattelimmekin hieman myös uudistaa tapetoitua pallotapettiseinää. Tapetti ei ole mihinkään vaihtumassa, vaan luultavasti saa jotain kivaa osakseen.


Oikein hauskaa viikkoa käynnistyvään maaliskuuhun. Meidän perheellä on huomenna edessä sairaalapäivä, kun pienempi tyttömme leikataan Helsingissä. Palataan blogin ääreen taas keskiviikkona, kun olemme leikkauksesta ja sen jälkimainingeista selvinneet.


1 kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.