Lasiset maljakot olohuoneen tasolla

24. helmikuuta 2016


Moikkamoi tähän piristävään keskiviikkoon!

Eilen paikallisessa kaupassa ruuhka-aikaan käydessä huomasin hiihtoloman olevan kyllä tällä hetkellä päällä täällä Etelä-Suomessa, koska neljän aikaan ostokset sai tehdä ihan rauhassa ilman suurempia odotteluja. Normaalisti jokainen kassa on täysi ja jonottelu hyvin nälkäisenä tuskallista. Onko siellä ruudun toisella puolella ja sellaisia ihmisiä, jotka nälkäisenä jonotellessa sortuvat kassan läheisyydestä nappaamaan jonkun pikkuisen herkun pahimpaan nälkään? Itse sorrun tätä aina joskus tekemään ja jälkeenpäin sitä harmittelee. Ikinä ei pitäisi kauppaan nälkäisenä mennä, koska ainakin itse huomaan koostavani ostoskärryn kaikenlaisista makeista herkuista. Kaikkea turhaa tulee siis ostettua.

Kun ylimääräistä aikaa kauppareissuilla jää, tulee sitä aina silloin tällöin vierailtua omassa kaupungissa kaikissa pienissä ja mukavissa kaupoissa. Yhden arkireissun yhteydessä ajattelin ex-tempore mennä käymään paikallisessa sisustus/lelukaupassa uteliaisuuttani katsomassa, jos sitä löytäisi jotain uutta inspiraatiota omaan kotiin ja samalla tulisi tämä myymälä nähtyä. Enhän sitten ekrennyt kuin kaksi askelta ottaa myymälässä, kun eteeni ilmestyi kauniit lasiset, hopean väriset maljakot. Maljakot näytti todella kauniilta ja olin samanlaisia aikaisemmin nähnyt pääkaupunkiseudulla myynnissä aika kovaan hintaan. Niinpä mietinkin, viitsinkö edes kurkata hintalappua. Kurkkasinpa kuitenkin ja huomasin maljakoiden olevan niin edukkaat, että kotiin niitä oli kaksi kappaletta kotiutettava. Nyt ne koristavat olohuoneen tv-tasoa yhdessä Perfect Home-kynttiläjalkojen kanssa.


Oikein muksaa keskiviikon jatkoa!6 kommenttia

 1. Antaako teillä tytöt olla ihan rauhassa kaikkien sinun koriste-esineiden omilla paikoillaan? Meillä ei kyllä pysy mikään tasojen päällä :D Kaikki joutuu nostamaan tällä hetkellä ylemmäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä antaa :) Meidän tyttöjä ei kyllä äidin koriste-esineet kiinnosta yhtään. Kaikki mitkä on tasoilla, saa olla ihan rauhassa.

   Poista
 2. Ihanat maljakot, olen etsinyt tuollaista kapeaa hopeanväristä maljakkoa, mutta ei ole osunut kohdalle. TuiSa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No itsekin olen etsinyt ja älyttömän kalliita vain löytänyt. Nämä oli kyllä todella edulliset löydöt!

   Poista
 3. Tosi ihanat! Pitää itsekin alkaa metsästämään tuollaisia :)

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Kannattaa käydä sellaisessa kaupassa missä myydään edullisempia sisustustuotteita. Sellaisesta minäkin nämä edullisesti löysin :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.