Laskiaispuuhia ja herkuttelua laskiaispullien seurassa

7. helmikuuta 2016


Oikein kaunista pakkaspäivää teille ja kivaa laskiaissunnuntaita!

Täällä on vietetty mukavaa viikonloppua ja koko perhe alkaa vihdoinkin tervehtymään. Nyt pidetään tiukasti sormet ristissä, että kukaan ei vähään aikaan sairastuisi. Muistan kuinka viime vuonna näihin aikoihin sairastin kovan influenssan, jossa pelkästään kova kuume kesti jopa 11 päivää. Enpä muista koskaan olleeni niin kauaa kuumeessa. Tänä vuonna olen ainakin vielä selvinnyt ilman kovaa kuumeilua. Mutta onneksi nyt terveinä pääsimme vihdoinkin puuhastelemaan kaikki yhdessä sisä- ja ulkotiloissa. Ulkona onkin kivasti lumet pysynyt ja meidän pihaan on muodostunut kunnon lumivalli. Sen päältä on todella hauskaa laskea pulkalla alas. Vanhoissa perinteissä laskiaissunnuntaita on muistaakseni vietetty pulkkamäessä nauttien kuumaa kaakaota ja laskiaispullia. Ainakin minun lapsuudessa tämä oli joka vuotinen perinne ja pulkkailua laskiaissunnuntaina harrastettiin eri mäissä.

Tästä se meidän perheen laskiaissunnuntai käynnistyy ja päivällä voisi kahvitella itse leivottujen laskiaispullien seurassa. Pullat leivoimme jo ennakkoon tyttöjen kanssa ja tänään lisään vain kermavaahdon ja hillon. Päiväunien jälkeen voisi keittää kaakaot ja juoda pillimehut + tietenkin nauttia maukkaita pullia. Tämä on kyllä ollut varsinainen herkkuviikko, josta pitää ehdottomasti nauttia koko sydämellä. Helmikuu on oikeastaan todella mukavaa aikaa talvesta. Lumi, mäenlasku ja pulkkaretket on kyllä tämän perheen suosikkihetkiä helmikuussa!
Oikein mukavaa laskiaissunnuntaita kaikille!


6 kommenttia

 1. Oi, ihana kun olet nähnyt vaivaa ja leiponut laskiaispullat ihan itse! Minä en ole vielä syönyt yhtäkään, mutta katsotaan jos tänään saisi käsiinsä yhden ;) Kaunis on muuten kattauskin! Nuo servettipitimet on upeat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on kyllä tullut syötyä niin monta, että masu kiittää :) Jos vielä vaikka yksi uppoisi.. ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Voi kiitos ChandelierHome kauniista kommentista. Kattaus on puoli ruokaa, vai miten sitä sanotaan? :)

   Poista
 3. Hei ääk! Mä luulin, että lopetit bloggaamisen jo ajat sitten, enkä ole käynyt blogissasi ainakaan kolmeen kuukauteen. Mitä ihmettä, olet sittenkin jatkanut kirjoittamista? :) Näinkö unta? IHANAA, että jatkoit! Olen saanut niin paljon inspiraatiota sun kodistasi meidän kodin sisustukseen, ja löytyypä muutama sun pinterestkuva myös minun blogistani. ;)

  ..nyt suurimman ilonpuuskan hellitettyä palaan lukemaan kaikki missatut postaukset! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä ollaan edelleen ja edetään kuukausi kerrallaan :) Joten tervetuloa takaisin lukemaan juttujani!

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.