Mustavalkoisia vaateuutuuksia kaapissa

1. helmikuuta 2016


Moikka kaikille helmikuun ensimmäiseen päivään ja maanantaihin.

Tammikuu on talsittu läpi ja helmikuu käynnistyi. Helmikuu on herkkukuukausi. Siksi en itse koskaan uskalla luvata herkutonta aloitusta vuodelle. On laskiaispullaa ja runebergin torttua. 2 lemppari herkkuhetkeä. Sitten on vielä ystävänpäiväkin. Joten pyhitän tämän kuukauden leivontakuukaudeksi, jolloin omasta keittiöstä valmistuu herkkua herkun jälkeen. Jotta ei housut ihan ala puristamaan, pitää muistaa päivittäinen liikuntahetki. Niinpä ajattelinkin haastaa itseni käyttämään tämän kuukauden pelkästään rappusia esimerkiksi töissä. Meidän toimisto sijaitsee viidennessä kerroksessa, joten hisseily pois ja rappuset kehiin.

Viime kuussa tuli tehtyä muodin ja vaatetuksen puolella pari mustavalkoista löytöä, joihin olen syvästi ihastunut ja kovasti päällä pitänyt, Varsinkin töihin nämä vaatteet on ollut ihan parhautta. Mustavalkoisuus on itseäni vaatetuksessa jo kauan viehättänyt ja näköjään sama trendi jatkuu. Löysin nimittäin ihanan kevyen, mustavalkoisen sifonkipuseron H&M:n kevään valikoimasta. Tämä paita on ihanan kevyt päällä ja tykkään kyllä ulkonäöstäkin. Myös Vero Modasta löytämäni jakardikankainen neuletakki on ollut niin arkena kuin juhlassa päällä ja on kyllä erittäin miellyttävä ja käy moneen tapahtumaan. Huippulöydöt, jotka varmasti kuuluvat viikottaiseen pukeutumiseeni tästä lähtien.


Oikein mukavaa päivää kaikille!


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.