Myydään ja ostetaan sisustustavaraa!

10. helmikuuta 2016


Hauskaa keskiviikkoaamua!

Päivä on jälleen kerran aloitettu työn merkeissä ja toissapäivänä minuun iski oikein kunnon siivousinto. Päätin tarttua itseä niskasta kiinni ja pistää terassit, pihan, autokatoksen ja varastot kuntoon. Kaikki käynnistyi siitä, kun kannoin takkapuita sisälle ja täytin takan takkapuukolon täyteen valmiista takkapuista. Siitä päätin puhdistaa koko takan ja tämän jälkeen siirtyä siivoamaan pihan takkapuuvaraston läheisyyden. Siivousinto levisi kuin Jokisen eväät ja tulipa siiten melkein 3 tuntia puuhailtua siivouksen ja järjestelyiden parissa. Mutta mikä fiilis sen jälkeen tulikaan! Tuli hengitettyä raitista ilmaa kahden tunnin ajan ja samalla sai paikat kuntoon. Siisti ympäristö, parempi mieli!

Siivouksesta ja tavaroiden järjestelystä inspiroituneena ajattelin pitkästä aikaa laittaa tänne blogin puolelle ostoilmoja asioista, joita kovin näkisin meidän kotona olevan, mutta minkä hankkiminen on vaikeutunut valmistuksen lopettamisen tai loppuunmyynnin takia . Paria näistä kollaasien asioista saa vielä ostettua, mutta ostaisin tietenkin mielelläni myös käytettynä, jos ne pystytään lähettämään tai pystyn ne läheltä Lohjaa tai Espoon Kiloa noutaa. Tein puuttuvista asioista kaksi kollaasia, toisen uuden ja toinen sama kollaasi mikä oli viime vuoden puolella joululahjatoiveissa. Listalla olisi valaisimia, naulakkoa ja pöytää. Varsinkin ensimmäisen kollaasin saman sarjan valaisimien löytäminen olisi kyllä ihan mahtava juttu, mutta uskkon sen olevan aika mahdoton tehtävä. Pidän sormet ja varpaat ristissä, jos vaikka jollain on toimettomana näitä sisustustuotteita. 

Jos sinulta sattuu löytymään ja haluat niistä eroon, laita ihmeessä sähköpostia suoraan minulle padmerine@coconutwhite.com, kommentoi tähän perään tai laita Facebookissa viestiä. Olisin enemmän kuin onnellinen myyntitarjouksista.

Katsotaan osuuko yhtään kohdalle. Itse laitoin myyntiin huuto.netin puolelle Foscarinin Caboche, Jukka Rintalan taulun lisään tänään ja myös PartyLite:n tuotteita on tulossa. Katsotaan mistä kaikesta suostun luopumaan, vihdoinkin.

Oikein mukavaa keskiviikon jatkoa kaikille!


3 kommenttia

 1. Hyviä ostoksia tiedossa! Rivieran sivupöytä haaveissa täälläkin! :-) mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan jos vaikka joku tärppäisi tätä kautta :)

   Poista
 2. Hei!

  Kivan näköisiä SISUSTUS tavaroita, kuten aina.
  MYÖS minun makuun UUDET IDEAT.

  En itse tykkää ruskeasta, beessistä tms. Sisustus väreinä.
  AJATON TYYLI Musta-valkoinen-harmaa linja on Minun MAKUUN.

  Päivitän ja piristän muilla väreillä Sesonkien&Omien Inspiraatioiden mukaan...

  KIRPPIKSET ja HUUTONET ovat kiehtovia paikkoja....tekee joskus ihania löytöjä. TYKKÄÄN&Suosittelen.

  Kivoja Sisustus, Siivous ja Kevään Suunnittelu&Odotus Päiviä!

  OLEN BLOGGARI Heini Ex Acataikuinennainen 2015. PINTEREST toimii

  NYT WORDPRESS.com HXSTYLE

  Nähdään...HYMY

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.