PompDeLux kevät/kesä SS16

13. helmikuuta 2016


Oikein hyvää huomenta lumiseen lauantaiaamuun!

Tämä viikonloppu menikin ihan eri käsikirjoituksella mitä piti. Eilen kirjoittelin monista viikonlopun suunnitelmista ja ohjelmista, jotka joudummekin hautaamaan. Nimittäin nyt oli vanhemman tyttömme vuoro sairastua kuumeeseen ja kunnon flunssaan. Viime viikolla sairasti nuorempi tyttömme saman taudin ja nyt oli vanhemman tytön vuoro. Onhan se hyvä, että sairastuminen tapahtui viikonloppua vasten, jolloin ei tarvitse päiväkodista olla pois ja äidin tehdä järjestelyjä töiden suhteen. Mutta hieman harmittaa peruuttaa kaikki menot ja aktiviteetit mitä olimme suunnitelleet. Tänäänkin meidän piti mennä koko perheen kera syömään paikalliseen ravintolaan ja juhlistamaan ennakkoon huomista ystävänpäivää. Tämä ja huominen vietetään siis täysin sisätiloissa kotona ja parannellaan.

Kahden viikon päästä olen luvannut järjestää jälleen kerran PompDeLux-kutsut meidän kotona ystäville ja sukulaisille. Eilen vihdoinkin jukaistiin tämän kevään ja kesän kuvasto ja ajattlin jakaa täälläkin herkullisimmat kuvat. Itse löysin vaikka mitä tytöille tilattavaa, varsinkin vaaleanpunainen ulkotakki on jotain todella viehättävää ja suloista. Tästä kokoelmasta tulee taas sellainen tilauslista, että ihan hirvittää. Suloisia värejä ja ihania printtejä!Koko kokoelman löydät tästä osoitteesta!

Kivaa lauantaita!Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.