Sunnuntain viettoa vaaleanpunaisissa tunnelmissa - hyvää ystävänpäivää!

14. helmikuuta 2016


Oikein hyvää ja kaunista huomenta tähän sunnuntaiseen, lumiseen aamuun!

Viikonloppua on vietetty mukavissa merkeissä lasten kanssa, sisätiloissa kuitenkin monenlaista aktiviteettia keksien. No eilen illalla sitten toisella tytöllä nousi uudestaan kuume ja nyt vuorostaan hän on toipilaana. Onpahan tämä yhtä sairastelua. Tänään on saavutettu helmikuun puoliväli noin suunnilleen ja aikas kiva puolikas on jo takana. Paljon on jo kahdessa viikossa kerennyt juttuja tapahtumaan ja voisi sanoa vuoden käynnistyneen ihan kivoissa merkeissä. Uutena vuotena ei tullut tänä vuonna luvattua yhtään mitään konkreettista, mitä en olekaan koskaan aikaisemmin tehnyt. Yleensä olen jotain luvannut ja tavoitteita asettanut oman hyvinvoinnin tai kehon suhteen, mutta tänä vuonna ajattelin aloittaa vuoden täysin uudella asenteella ja avoimena kaikelle mahdolliselle. 

Tämän kaiken jälkeen on erittäin mukavaa aloittaa sunnuntain ystävänpäivää tuoreita kukkia esille laittamalla. Kyllä ruusut piristää omaa mieltä, kun ne asettaa omaan kotiin maljakkoon. Pienistä asioista olen nyt opetellut nauttimaan ja kukat on yksi asia mikä piristää ja aiheuttaa positiivisia energioita. Viikonloppu on jotenkin niin hektistä aikaa, jos ohjelmaa on suunniteltu koko viikonloppu täyteen. Siksi sunnuntaiaamut on parhaita hetkiä panostaa omaan kotiin ja samalla myös hyvinvointiin. 

Tästä ystävänpäivästä tulee ihan varmasti mukava ja leppoinen, kerran se näin kauniisti lähtee käyntiin. Luvassa on siis parantelua ja hoivaa oman perheen seurassa! Ei ihan sitä mitä torstaina vielä suunnittelin, mutta asialle ei nyt voi mitään. Perjantaina leivoimme tyttöjen kanssa kookosjuustokakkua mustikalla maistettuna.Tämä kookosjuustokakku osoittautui suosituksi jälkkäriksi, voin sen ohjetta tänne blogin puolelle lisäillä ensi viikolla.

Oikein kaunista ja nautinnollista sunnuntaita kaikille.

Hyvää ystävänpäivää!

4 kommenttia

  1. Hyvää ystävänpäivää <3

    VastaaPoista
  2. Wonderful photos!!!! Love the details and your posts as well ღ

    Visit our blogger platform www.dressed-to-kill.com ✿

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.