Täysi turhautuminen ja Riviera Maison Basildon

3. helmikuuta 2016


Oikein hyvää huomenta tähän keskiviikkoon!

Kylläpäs lumi taas sekoittaa Etelä-Suomen liikennettä, kun normaali 35 minuutin työmatka muuttuu 1h 15 minuutin matkaksi. Onneksi itse olen rauhallisuus ratissa ja kaahaamisella ei saa niitä katoavia minuutteja enää kiinni, päinvastoin. Mielummin ajelee rauhallisemmin huonossa säässä ja muistaa turvallisuuden, kun että hurjastelisi ja voisi auheuttaa vaaratilanteita. Tämä olisi jokaisen autoilijan hyvä muistaa, koska tänäkin aamuna tuolla Turun moottoritiellä näki kyllä niin taitavia hurjapäitä liikeenteessä, että oikein itseä hirvitti.

Noniin, se siitä paasaamisesta ja takaisin päivän aiheeseen. Nimittäin blogini Intagram-tilillä on nyt pariin kertaan vilahdellut keittiökuvissa hopeinen maljakko, joka aiheutti positiivisen kyselytulvan sekä Instassa että sähköpostissa. Kyseessä oli tammikuun aikana hankkimani Riviera Maisonin Basildon niminen iso hurrikaani, joka on kooltaan ihan jättiläinen. Itse miellän sen enemmän maljakoksi, mutta voihan se sisällä polttaa kynttilää. Olen nähnyt kauniita kuvia, jossa tämän hurrikaanin sisältä on heijastanut tuikkkukynttilän kaunis valo. Itse ihastuin tässä hurrikaanissa sen ulkonäköön ja kokoon, koska nämä ominaisuudet yhdessä hurrikaani muodostaa hyvin näyttävän kokonaisuuden. Itse asettelin hurrikaanin sisään Stockmannin joulusta pari vuotta sitten hankkimani valkoiset ruusut. Minusta valkoiset ruusut tuovat hurrikaaniin lisää pehmeyttä ja on kyllä omaan silmään kaunis.

Tässä pari kuvaa Basildon hurrikaanista meidän keittiön valkoisella pöydällä. Kuvista ei ehkä hahmota maljakon kokoa, mutta olkoon ne hieman suuntaa antavia ja toivottavasti vastaavat teidän esittämiin kysymyksiin/toiveisiin.

Oikein mukavaa keskiviikon jatkoa teille kaikille!


8 kommenttia

 1. Ihana vaasi!! Olen etsinyt tuollaista bubble-maljakkoa oikein urakalla, meinasin jo tilata Stockalta mutta sitten löysin Norjasta juuri SEN oikean, nyt ei muuta kun odottelen vaasia tulevaksi tuisku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi! Mistä liikkeestä Norjasta tilasit? On varmasti todella upea!

   Poista
  2. Mille Moi shop
   Boblevase
   -t

   Poista
 2. On kyllä todella upea, voi kuvitella myös miltä näyttää jos polttaa tuikkua. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, tervetuloa! Ja varmasti tulen vierailulle sinnekin suuntaan.

   Poista
 3. Tämä on upea ja kookas! ytävälläni on tämä, mutta itse jätin tällä kertaa kauppaan, on hieman liian kookas meidän kotiin, mutta kaunis kyllä <3

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.