Toivepostaus: lastenhuoneiden kaappien sisältö ja säilytystä

21. helmikuuta 2016


Oikein mukavaa helmikuista sunnuntaita!

Täällä juuri heräillään eilisestä, ihan mahtavasta tyttöjenillasta. Kyllä nyt taas jaksaa painaa töitä ja arkikin luistaa paljon paremmin, kun akut on ladattu kaikenlaisilla naisten hömppäjutuilla ja suurella naurun määrällä. Eilen tuli hymyiltyä ja naurettua niin paljon, että vieläkin jutut naurattaa ja poskiin sattuu. Kiitos ihanat ladyt oikein mukavasta illasta ja seuraavaa taas jo kolmen kuukauden päähän suunnitellen. Sitä kun viettää aikaa parhaiden ystävien kanssa, ei tekemisen tarvitse olla mitään ihmeempää.

Ensi viikolla käynnistyy helmikuun viimeinen viikko. Alkavan uuden kuun kunniaksi ( ja omien hermojen säästämiseksi) päätin viikonloppuna tarttua tuumasta toimeen ja siivota tyttöjen huoneet katosta lattiaan. Kaikki vanhat ja pieneksi käyneet vaatteet lähti kiertoon tai suoraan kirppikselle myyntiin, turhat lelut pakattiin pois kaapeista lojumasta ja kaapit saivat uudemman, siistimmän ilmeen kaiken kaapin vallanneen sekasorron keskelle. Samalla tuli napattua muutama valokuva kaappien sisällöistä ja säilytysratkaisuista, koska tätä aihetta on monta kertaa minulta toivottu.

Itse olen todella huono hankkimaan mitään säilytysrasioita tai koreja vaatteille, mutta leluille olen kyllä hankkinut H&M:n vaaleanpunaiset säilytyskorit helpottamaan organisointia. Tyttöjemme vaatteet on viikattu hyllyille ja osa roikkuu henkareissa toisessa osassa kaappia. Myös lelut on eksynyt vaatesäilytyksen sekaan, koska säilytystila yksinkertaisesti loppuisi kesken, jos en säilyttäisi leluja myös samassa kaapissa kuin vaatteita. Nuoremman tytön kaapiin on taas päässyt piiloon joulukoristeet ja muuta sisustukseen liittyvää. Nuoremman tytön huoneessa on vähemmän leluja, joten säilytystilaa jää vähän äidin sisustushömpille.


4 kommenttia

 1. Voi miten hyvä järjestys on kaapissa, voin vain haaveilla tollaisesta kun tuntuu että vaikka kuinka sievästi laittaisi aina se menee sotkuun! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kaapit pysyvät hyvässä järjestyksessä, kun tuota roikkutilaa on meillä tarpeeksi. Tykkään pitää vaatteita henkareissa, jolloin vaatteita ei ihan hirveästi jää kaappiin, paitsi housut sun muut ei ripustettavat :)

   Poista
 2. Ensimmäinen reaktioni " eihän kenelläkään voi olla kaapit noin järjestyksessä". Sinulla on. Pidän muutenkin sinun tyylistä ettei mitään ole liikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kaapit pysyy kyllä järjestyksessä, koska pidän niiden siisteydestä vähän liiankin tiukkaan kiinni. Mutta siisteys helpottaa etsimistä ja tietää missä asiat ovat. Tyttöjenkin on helppo ottaa vaatteet kaapista :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.