Työtilan päivitettyä ilmettä ja eiliset kutsut!

28. helmikuuta 2016


Oikein mukavaa sunnuntaita teille ihanat!

Onko kaikilla mukava viikonloppu takana? Itselläni se on ollut hyvin työntäyteinen, koska eilen tuli järjestettyä suosikkikutsut, eli Pompin PompDeLux-kutsut, niinkuin perjantaina asiasta mainitsinkin jo. Ja olipahan mukavat kutsut taas jälleen kerran. Sitä joka kerta ajattelee, että on mahtavan kivaa emännöidä kutsuja ja kutsua paljon vieraita paikalle. Kutsujen jälkeen sitä nostaa jalat pöydälle ja joka kerta toteaa, että olipahan urakka taas vaikka mitään suurempaa ei tullut tehtyä. Mutta silti pidän kutsujen emännöinnistä ja muutenkin väen paljoudesta omassa kodissa. Joka kerta on mukava tarjota pieniä herkkuja vieraille ja nauttia yksinkertaisesti omasta ajasta muiden ihanien naisten kesken. Aihekin oli mitä parhain, eli lastenvaatteet. Mutta kutsuista sitten ensi viikolls juttua enemmän.

Aurinkoisten ilmojen myötä omaa kotia tuli taas laitettua hieman järjestykseen ja kuntoon. Olohuone on jo viime kuussa saanut osakseen hieman keväisempää ilmettä ja myös työtilaa oli mukava päivittää jouluhtavista jutuista pois ja tilalle laittaa talvisempia, kromisia kynttilänjalkoja ja hurrikaani. Pari lukijaa pyysi, että ottaisin taas lähikuvia työtilasta, kun bongasivat talvisen/keväisen ilmeen pari viikkoa sitten julkaisemastani aurinkoisesta hetkestä kodissamme-postauksesta. Samalla tuli kysymystä Writex-työpöydällä olevista esineistä. Tässä lyhyt listaus.

Iso hurrikaani: Riviera Maison
Kynttilänjalka: AmandaB
Kello: Roomlight
Raamit: Ikea
Coco Chanel - juliste: Desenio


Ensi kuussa voikin alkaa laittaa kotia taas hieman keväisempää tunnelmaan muiden huoneiden osalta. Ensi kuussa vietetään jo pääsiäistä ja mukava päästä yhdessä meidän tyttöjen kanssa askartelemaan virpomisoksia. Maaliskuuta siis jo odotellessa ja ylihuomennahan siellä jo ollaan.


3 kommenttia

 1. Todella kauniit nuo kynttilät, ihanan romanttinen ja seesteinen työpiste. <3

  VastaaPoista
 2. On kyllä kaunista ja selkeälinjaista!

  VastaaPoista
 3. Hei!
  Yksin kertainen on kaunista.
  Miten pärjätä noin pienellä työpöydällä?
  Milenkiintoista...ISIhoitaa....Hahahah.

  Hyvää Kevään jatkoa&Tsemppiä Arkeen.

  T. Heini by HXSTYLE.wordpress

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.