Tyttömme huoneen uutuus ja uudistuksia

22. helmikuuta 2016


Oikein mukavaa maanantaiaamua teille kaikille ihanille.

Miten teidän päivä ja uusi viikko on lähtenyt käyntiin? Itselläni se perinteisesti on jo käynnistynyt töiden parissa. Helmikuun viimeinen kokonainen viikko on alkanut ja ensi viikolla todella siirrytään jo maaliskuuhun. Kaksi kuukautta siis jo tätä vuotta takana ja vauhti on yhtä hurja joka vuosi. Tämä viikko on monella täällä Etelä-Suomessa hiihtolomaviikko, mutta itse vietän sitä töiden parissa ja lomani pidän sitten myöhemmin huhtikuun puolella. Meidän "hiihtolomaviikolla" huhtikuun puolella olemme suunnitelleet lähtevämme tyttöjen kanssa joko risteilylle tai kylpylälomalle. Kummastakin ideasta tyttömme tykkäävät ja itselläni on sellainen kutina, että laivareissuun tulemme loppujen lopuksi päätymään. Katsotaan mitä meidän lomalla tapahtuu, vielä kerkeää suunnitella ja pohtia eri vaihtoehtoja.

Kerran tämän viikon moni aloittaa lasten kanssa lomaillen, oli minun helppo valita aiheeksi lastenhuone ja tällä kertaa nuoremman tytön E:n huoneen päivityksiä. Olen nimittäin hieman päivittänyt tyttömme huoneen seiniä ja tauluvalikoimaa. Siirsin nimittäin vanhemman tytön huoneesta toisen Mrs Migheton taulun nuoremman tytön huoneeseen ja ripustin kummatkin sarjan taulut tytön seinälle roikkumaan. Tarkoitus oli laittaa kumpaakin mustat kehykset, mutta toiset meni rikki ja jouduin väliaikaisesti käyttämään valkoisia kehyksiä. Mustat on jo matkalla tytön huoneeseen, jolloin kaikki kolme taulua on kehystetty samoihin raameihin.

Tytön lipaston päälle pääsi majailemaan hänestä 10 päivän ikäisenä otettu valokuva, jonka aikoinaan erittäin taitava Anna Dammert otti. Nuorempi tyttömme tykkää kuvasta ja aina välillä naureskelee kuvalle ja huutelee: "Minä vauvana". Minusta kuva on niin hellyyttävä, joten pakko se oli saada raameihin ja paraatipaikalle piristämään tyttömme huonetta. Kuvan otosta on jo kohta 2,5 vuotta aikaa ja tyttömme on kasvanut hurjaa vauhtia nuoreksi neidiksi. Hänen huoneensa alkaa kyllä olemaan hyvin tyttömme luonteen näköinen ja muutama uutuus sieltä vielä puuttuu/ on jo matkalla kohti meidän kotia. Nuoremman tytön huoneen seinien väriä kysellään todella usein minulta ja seinät on maalattu siis Tikkurilan H484 Mulperi-maalisävyllä. Olen ollut erittäin tyytyväinen värivalintaan ja sitä en lähde kyllä pitkään aikaan vaihtamaan.Oikein mukavaa hiihtolomaviikkoa kaikille Etelä-Suomeen ja mukavaa alkanutta työviikkoa muualle työnsä parissa tälläkin hetkellä puurtaville!


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.