Upeat, kromiset kynttilänjalat ja lautanen olohuoneessa & alekoodi!

19. helmikuuta 2016
Oikein mukavaa huomenta tähän perjantaiseen aamuun ja alkavaan viikonloppuun. Itselläni on edessä todella mukava viikonloppu, koska lauantaina pääsee taas pitkästä aikaa hieman viihteelle ja viettämään ansaittua laatuaikaa parhaiden ystävien kesken keilauksen ja hyvän ruoan seurassa. Kyllä nämä tyttöjenillat tulee tarpeeseen ja me niitä vietämme suunnilleen kerran kolmessa kuukaudessa, eli aika harvoin. Aloitamme illan meidän kotoa, joten tänään siivotaan, jynssätään joka paikka ja valmistetaan herkkuja tarjottavaksi. Rakastan erilaisten kutsujen emännöintiä ja onkin hyvin luontevaa aloittaa päivä meidän kotoa ja illemmalla siirtyä tapahtumapaikoille.

Kuluvan helmikuun kunniaksi omat ajatukset alkaa ihan pikkuhiljaa siirtyä jo kevääseen, joka pikkuhiljaa alkaa myös käynnistyä. Pääsiäistä vietetään jo kuukauden päästä ja toivottavasti virpomisoksat kerkevät ilmestyä ja puhjeta siihen mennessä. Kevään kunniaksi kävimme tyttöjen kanssa poimimassa hieman koivun oksia kotiimme. Perus maljakkoon en niitä tällä kertaa asettanut, vaan laitoimme ne Somia Living verkkokaupasta bongattuun upeaan, hopean väriseen Marocco-lautaseen. Ihastuin tähän suureen lautaseen/tarjottimeen samantien, kun sen Somia Living:n verkkokaupasta löysin. Lautasella on upea 50cm halkaisija, joten lautasella on kivasti suuruutta ja näyttävyyttä. Tältä lautaselta voisi tarjoilla vaikka aamiaista sänkyyn, koska se on hyvin kevyt kantaa. Tällä kertaa asetin sen olohuoneemme rahille yhdessä tyttöjen kanssa ja tytöt lisäsivät poimimansa oksat lautaselle. Lautanen on todella kauniisti kuvioitu marokkolaisilla kuvioilla ja ne heijastuvat kauniisti valon osuessa lautaseen.

Somia Living:n pakettiin mahtui mukaan myös somat, kromiset kynttilänjalat, joista toisen laitoin lautasen päälle ja toinen koristaa työtilan mustalla pöydällä kuvissa taustalla. Nämä kynttilänjalat on todella somat kokonsa puolesta ja niihin mahtuu sisälle tuikku tai paksumpi kynttilä. Sytytimme eilen illalla kynttilän palamaan ja kynttilänvalo heijastui todella kauniisti kynttilänjalan sisältä Marocco-lautaseen. Kynttilänjalkoja voi käyttää myös ilman lasikupuja, jolloin ne toimivat hyvin myös perinteisinä kynttilänjalkoina.Minulla on ilo tarjota teille ihanille lukijoille alekoodia Somia Living - verkkokauppaan. Syöttämällä koodin KR997C, saat koodilla Somia Living:n verkkokaupasta 25% alennuksen verkkokaupasta helmikuun loppuun asti. Alennusshoppailuaikaa on kivasti 2 viikkoa aikaa. Kannattaa käydä kurkkimassa myös Somia Living:n Facebook-sivuille, josta löytyy mukavia kuvia tuotteista ja myymälästä.

*Toteutettu yhteistyössä Somia Living:n kanssa*


2 kommenttia

  1. Ihana tarjotin!! Sopii sun kodin tyyliin ihan täydellisesti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos oonankommelluksia :) Ihastuin kyllä kyseiseen tarjottimeen/lautaseen, on niin kaunis ja monikäyttöinen.

      Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.