Leikkiteltta kovassa käytössä ja lasten pääsiäispuuhailuja!

27. maaliskuuta 2016


Oikein mukavaa huomenta tähän sukkasunnuntaihin eli pääsiäissunnuntaihin! Onko kellot jo viritetty oikeaan aikaan? Me heräsimme tänä aamuna vasta kasin jälkeen ja se on kyllä ihme. Mutta kellohan oli oikeasti seitsemän, mikä on kyllä meidän perheessä perus heräämisaika. Mikä olisikaan mukavampaa, kun herätä tähän aamuun ja tietää siitä tulevan ihan superaamu? Kohta lähdemme nimittäin etsimään pääsiäismunia, mitkä pääsiäispupu on yön aikana piilottanut eri puolelle taloamme.

Eilen tuli lankalauantain kunniaksi puuhailtua vaikka mitä. Kyllä pääsiäinen on mukavaa aikaa, kun kotona ehtii puuhastella vaikka mitä, kavereiden kanssa pääsee leikkimään, sukulaisien luona tulee vierailtua ja vielä puistossa vietettyä aikaa. Kaikki tämä yhden päivän aikana, joten me tytöt otamme tästä pääsiäisestä kaiken irti. Tänään olisi tarkoitus mennä viettää aikaa minun vanhempieni luokse ja nauttia pääsiäissunnuntain päivällinen heillä. Tänä vuonna en olekaan vielä ehtinyt maistaa pashaa ja satavarmasti oma äitini on sitä taas valmistanut. Oma äitini on kyllä maailman paras äiti, koska hän vamistaa aina itselleen perinteisen pashan ja minulle ilman rusinoita. Minä puolestani valmistan suvun päivälliselle aina jotain herkullista jälkiruokaa ja eilen tuli leivottua tyttöjen kanssa perinteinen pääsiäisherkku, eli persikkajuustokakku, mutta tällä kertaa sitruunalla maustettuna. Saman juustokakun valmistin viime vuonna ja se on meidän perinteinen pääsiäisen jälkiruoka. Voit löytää ohjeen tähän persikkajuustokakkuun täältä!

Eilen tytöt viettivät myös paljon aikaa vanhemman tytön huoneessa. Jollyroomilta hankittu leikkiteltta on kyllä osoittautunut todella hyväksi hankinnaksi. Teltta on erittäin vakaa ja pysyy paikallaan, kuin vankka teltta. Itse pelkäsin ennakkoon, että leikkiteltta voisi kaatua ja tytöt jäädä sen alle, mutta pelot oli turhat ja teltta ei ole liikkunut senttiäkään sen jälkeen, kun teltta meille kotiutui. En voi siis muuta kuin suositella tätä Alice&Foxin leikkitelttaa, jos itse pohdit jonkinlaisen lasten leikkiteltan/tiipiin hankintaa. Teltta vaatii aika paljon tilaa ympärilleen, jotta sen saa kunnolla levitettyä ja ei tarvitse teltan romahtamista miettiä. Ainakin meidän tyttöset on ollut erittäin tyytyväisiä! Eilen tytöt ottivat telttaan mukaan peitot ja tyynyt ja viettivät illasta aikaa teltassa peiton alla kikatellen.


Oikein mukavaa sunnuntain jatkoa ja huomenna kuullaan taas!


2 kommenttia

 1. Hei ja hyvää pääsiäistä!

  Tuo teltta on kyllä aivan ihana ❤️

  Muutamien viime postausten osalta olen kiinnittänyt huomiota siihen, että puhut todella voimallisesti teidän tyttöjen tekemisestä sekä omista sukulaisistasi. Eikö miehesi osallistu näihin tekemisiin ja ettekö vieraile tasapuolisesti myös hänen sukulaistensa luona?

  Onko muuten kylppäristä tulossa postausta lähiaikoina? Olis kiva nähdä pitkästä aikaa mitä siellä on tapahtunut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!

   Kiitos ja ihanaa pääsiäistä myös sinne <3

   Kirjoitan mielelläni blogissa minun ja tyttöjen asioistani, joista itse päätän. Eli se ei todellakaan tarkoita, että emme tasapuolisesti asioita tekisi :) Eli jatkossakin kirjoitan meidän tekemisistä, ilman että mainitsen muita. Kaikki eivät halua blogissa ja "julkisesti" esiintyä, joten kunnioitan sitä toivetta.

   Kylppäristä voisin jossain vaiheessa taas toteuttaa postausta, vaikka mitään suurempia muutoksia siellä ei ole tapahtunut :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.