Lukijan toive: Riviera Maisonin valkoinen penkki sängyn päässä

13. maaliskuuta 2016


Oikein kaunista huomenta ja kivaa sunnuntaita kaikille!

Meidän perheellä on takana oikein mukava viikonloppu ja tyttöjen kanssa ollaan puuhailtu vaikka mitä kivaa ja mukavaa. Ulkona on tehty pihahommia, ollaan kahviteltu ystävien kanssa ja leikitty kavereiden kanssa. Tänään olisi tiedossa vielä kahvit rakkaiden sukulaisten kanssa ja yhteinen leipomishetki tyttöjen kesken. Täytyy kyllä todeta, että viikonloput me menemme tyttöjen kanssa moneen paikkaan ja aika vähän vietämme aikaa kotonamme. Joka viikonloppu käymme jumpassa, aamupalalla jossain aamupalapaikassa ja kauppareissut hoidamme koko perheen kera. Viikonloput on ihan parasta perheaikaa ja siitä kyllä nautin tyttöjen kanssa ihan täysillä! Nyt vielä itselläni on jyllännyt vuoden ensimmäinen kunnon flunssa, joten energiat ei ole ollut ihan korkeimmillaan.

Tänään ajattelin toteuttaa yhden lukijani toiveen. Sain viime viikolla sähköpostia yhdelta oululaiselta lukijalta Heliltä, jos voisin ottaa lisäkuvia Riviera Maisonin valkoisesta Club Bench-penkistä. Tästä toiveesta innostuneena asetin rahin/penkin makuuhuoneeseemme sängyn päähän, jotta penkistä ja sen koosta saisi paremman käsityksen. Penkki on meillä kotona eteisessä normaalisti, mutta kuvista ei saa hyvää kuvaa penkin todellisesta koosta, joten ajattelin hieman muuttaa sen paikkaa kuvauksen ajaksi. Hyvänä esimerkkinä toimi meidän makuuhuoneen sänky, jonka jalkopäähän sijoitin valkoisen penkin. Ajattelin tämän selkeyttävän ja helpottavan penkin hahmotusta. Penkki näyttää pieneltä eteisessämme, mutta sängyn päässä todellinen koko näkyy todella hyvin.

Itse olen ollut erittäin tyytyväinen tähän Club Bench-penkkiin. Penkin sisällä on sen koko leveydeltä säilytystilaa, eli penkin istumaosa/kansi nousee ylös. Itse säilytän penkin sisällä ylimääräisiä lasten kenkiä ja vaatteita. Ne on helppo sijoittaa penkin sisään ja tarvittaessa ottaa samantien käyttöön.
Toivottavasti nämä kuvat ja tiedot vastasivat teidän kysymyksiin. Tämän myötä toivotan kaikille teille oikein mukavaa sunnuntain jatkoa ja kivaa päivää!


3 kommenttia

  1. Hieno penkki, sopii makuuhuoneeseesi erinomaisesti. Peukutan kovasti sängynpäätypenkkiä makuuhuoneen kalusteena sen toimivuuden vuoksi. Ihan jokaiseen makuuhuoneeseen se vain ei mahdu. Kerrot, että penkki on ollut käytössä eteisessä. Kuinka ihmeessä saat sen pysymään valkoisena?

    VastaaPoista
  2. Upea penkki! Näyttää tosiaan pienemmältä eteisessä, miksiköhän. Nyt on jotain kevätflunssaa liikenteessä, täälläkin oltiin kolme kokonaista päivää kuumeessa ja nyt neljäntänä päivänä alkaa vasta helpottaa. Paranteluja sinne ja mukavaa sunnuntai päivää! :-)

    VastaaPoista
  3. Vau mikä penkki!! Mutta myös tuo sängypääty (itseasiassa ihan koko makkari :D) mistä se on? :)

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.