Meidän koti myyntiin!

31. maaliskuuta 2016

Oikein mukavaa torstai-iltaa!

Kauan olen jo tätä postausta pihistellyt, mutta nyt voin sen vihdoinkin julkaista. Nimittäin meidän koti ilmestyi tänään myyntiin. Kotimme myynti-ilmoitus löytyy Etuovesta tästä linkistä ja sieltä voi käydä kurkkimassa tarkempia tietoja. Tässä otetaan hyppy tuntemattomaan ja katsotaan kuinka käy. Asuntojen myyntiajat on nykyään niin älyttömän pitkiä, varsinkin omakotitalojen kohdalla. Meidänkin aluella keskimääräinen myyntiaika on noin 22 viikkoa, eli melkein puoli vuotta. Katsotaan miten meidän asunnon kanssa käy ja meneekö punainen, rapattu omakotitalomme kaupaksi. Mitään kiirettä ei onneksi ole ja talomme menee kaupaksi, jos niin on tarkoitettu. Toivottavasti kotimme löytäisi uuden omistajan, joka ihastuisi omakotitaloomme syvästi. Tämä on ollut aivan ihana koti ja toivottavasti tulevat uudet asukkaat pitäisivät tästä yhtä paljon. Tätä asiaa aloimme jo viime vuoden puolella pohtimaan ja nyt sen päätimme toteuttaa.
Uudesta kodistamme kerron sitten hieman lähemmin, kun selviää miten meidän nykyisen kodin kanssa käy ja meneekö tämä kaupaksi. Mitään satavarmoja päätöksiä ei ole vielä tehty, koska ikinä ei tiedä kestääkö oman talon myynnissä kuukausi vai vuosi, mutta erittäin potentiaalinen ehdokas olisi tarjolla. Uusi koti houkuttaa jo todella paljon ja en malta odottaa pääseväni suunnittelemaan sen materiaaleja ja sisustusta. Mutta yksi asia nyt kerrallaan.6 kommenttia

 1. Voi ei! Olen jo pitkään seurannut sinun ihanaa blogia ja kuinka sisustat kotiasi. On varmaan vaikeaa luopua kodista, minkä olette itse rakentaneet alusta asti. Oletteko alkamassa rakentamaan miehesi kanssa kokonaan uutta kotia, vai muuttamassa jo valmiiseen taloon? En malttaisi odottaa nähdä postauksiasi uudesta sisustuksesta =)

  Kaikkea hyvää koko perheelle ja onnea teidän tulevaan uuteen kotiin... ;)

  -PP

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haikein mielin laitoimme tämän talon myyntiin, mutta nyt on sen aika. Uudesta asunnosta ei ole vielä varmuutta, koska ei sitä yhtään tiedä kauanko tämän talon myymiseen menee aikaa. Uutta taloa emme ala rakentaa, tämä 1 kerta riitti :)

   Poista
 2. Blogin pitkäaikaisena lukijana on nyt todettava, että tämä oli kyllä todella suuri yllätys!

  Teksteistäsi on paistanut ylpeys kotianne kohti ja jotenkin ajattelin, että kyseessä olisi "loppuelämänne" talo.

  Mutta toisaalta nyt kun katsoo taaksepäin postauksia, niin kyllähän uuden talon kuntokartoittaminen antoi jo viitteitä myynnistä.

  Innolla jään odottamaan suunnitelmia uudesta kodista - siitä tulee varmasti myös hyvin kaunis <3

  /H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen edelleenkin erittäin ylpeä tästä talosta ja onhan se ihana! <3 Katseet on suunnattava eteenpäin ja heti kun tiedämme tämän talon kohtalosta, meneekö kaupaksi vai ei, niin sitten palaan uusiin suunnitelmiin täällä blogin puolella :)

   Poista
 3. Itsekin yllätyin kovasti, että olette laittaneet talonne myyntiin. Blogista on myös mielestäni paistanut ajatus, että talo olisi pitkäaikainen koti, varsinkin kun tonttiakin taisitte etsiä pitkään ja hartaasti.

  Oletteko vaihtamassa paikkakuntaa vai jotain suurempaa muutosta kun myytte rakkaudella suunnitellun ja tehdyn talon? Ainakin itse olen utelias, että miksi ihmeessä joku lähtee myymään pitkään suunnittelemaansa taloa varsin lyhyen asumisen jälkeen.

  Myynti-ajat ovat kyllä mielenkiintoisia, sitä on hyvin vaikea etukäteen ennakoida, kun ei tiedä millaisilla ajatuksilla ostajat ovat liikkeellä. Myynti-aika voi olla melkein mitä tahansa nopea ja hitaan välistä riippuen siitä onko se juuri "oikea" ostaja ehdokas samoihin aikoihin liikkeellä kun oma kohde on myynnissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myyntiaikoja ei tosiaan voi koskaan ennustaa ja sitä pitää tehdä asioita juuri niin kuin itsestä tuntuu. Nyt oli hyvä aika laittaa talomme myyntiin ja näin teimme. Onneksi mitään kiirettä ei ole ja se menee kaupaksi jos menee. Turha sitä on arvuutella ja stressata kuinka myynnin kanssa käy. Talo menee kaupaksi, jos niin on tarkoitettu ja siksi siitä täälläkin kerroin. Katsotaan kuinka käy :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.