Pääsiäispäivän iltaa kynttilänvalossa ja tulevaisuuden suunnitelmia

28. maaliskuuta 2016


Oikein mukavaa huomenta tähän pääsiäismaanantaihin ja toiseen pääsiäispäivään!

Toivottavasti kaikkien pääsiäinen on sujunut kivoissa ja vauhdikkaissa merkeissä. Meidän pääsiäinen on ollut erittäin mukava ja tekemistä täysi. Tänä vuonna emme lähteneet mihinkään pidemmälle matkalle, niinkuin olemme aina pääsiäisen aikoihin tehnyt, vaan vietämme ns. kotiseutupääsiäistä täällä Lohjan suunnilla. Huomenna palataan taas perus arkeen, mutta tänään puuhastellaan vielä kaikkea mukavaa sukulaisten ja ystävien kanssa. Täällä on kyllä masut niin täynnä kaikesta herkuista ja suklaan syönnistä, että huomenna on pakko päästä liikkumaan edes johonkin suuntaan. Olen itse ollut liikuntakiellossa omasta päätöksestä todella pitkän ja sitkeän flunssan takia, joten oma kroppa oikein huutaa rasitusta pitkän tauon jälkeen. Onneksi flunssa on jo ohi, mutta en ole vielä uskaltanut ottaa riskiä ja lähteä rasittamaan kroppaa, jotta en saisi mitään sydänlihastulehdusta tai muuta vakavaa jälkitautia.

Eilen päätimme herkutella oikein olan takaa illansuussa ja hankimmekin kaupasta kaikenlaisia herkkuja juuri eilistä iltaa varten. Olimme nimittäin päättäneet järjestää leffaillan omassa kodissa, jossa voisi herkutella ja napostella kaikkea hyvää elokuvaa katsellessa. Kasvisten dippailu oli hauskaa puuhaa ja terveellinen vaihtoehto perus sipsin ja karkin tilalle. Samalla sytytimme kynttilöitä kotiimme ja oikeasti vaan nautimme hyvästä olotilasta perheen kesken. Yhdessä tekemisen ei tarvitse olla mitään erityistä ja joskus on vain kiva rauhoittua omaan kotiin, kääriytyä vilttien alle sohvalle ja nauttia hyvästä seurasta.


Oikein mukavaa toista pääsiäispäivää ja huomenna päivällä kuullaan kiitosten kera. Mitä tämä siis tarkoittaa, sen kerron huomenna.


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.